8 Декември, 2017 11:36 8 045 13

Има ли кабриолет за 5000 лв?

  • nissan-
  • micra-
  • cc
Има ли кабриолет за 5000 лв? - 1

Ако сте фенове на откритите коли, но искате да купите автомобил за около 5 000 лв, то един от удачните варианти е кабриото на Micra. Този автомобил е купе-кабриолет, тоест с твърд таван и е идеален, както за зимата, така и за лятото. Механизмът за отваряне и затваряне на подвижния покрив е сравнително надежден. Някои считат модела за скучен, но не заради качествата си, а заради начина, по който хората масово се отнасят към него.

Мнозина го смятат за определено грозен и женствен модел, а Ричард Хамънд от Top Gear дори караше кабрио версията с хартиен плик на главата, за да не го разпознае никой в нея. Ако се абстрахираме от всички тези предразсъдъци, Nissan Micra C+C e забавен и интересен на външен вид автомобил, който прилича на опулен скакалец. Достатъчно евтин е, за да не ви притеснява праха и пясъка в интериора, но е достатъчно издръжлив, за да ви служи вярно в морски приключения поне няколко сезона. Ето и какви екземпляри се продават у нас и за колко пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    Май последната нула е в повече !! : https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201712071901928?onesearchad=Used&onesearchad=Nearly%20New&onesearchad=New&advertising-location=at_cars&radius=1500&postcode=nw102ne&make=PEUGEOT&body-type=Convertible&sort=price-asc&page=1

    Коментиран от #2, #5, #10

  • 2 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не се стряскайте от пробега , объркали са запетаята , не е 830 000 , а 83 000 мили !
  • 3 Японеца

    1 1 Отговор
    Явна реклама за мобиле.бг

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Джамбазин

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Японеца":

    Каква реклама бе. То това е сайта за автомобили в България. Другите са гола-вода. Повярвайте ми, продавам коли от 15 години и само от мобиле са ми клиентите.
  • 5 Марто

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Обратен волан и пежо - ти четеш ли какво ти казват хората - нормален волан, у нас и нисан.

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 6 Митю

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Японеца":

    Нормално, нали са от една група сайтове.
  • 7 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Марто":

    Билета до Лондон струва 45 лева в ДВЕТЕ посоки , а връщането оттам с колата най-много 4-500 лева , даже с хотела и яденето няма как да надхвърли 1300-1400 лева и в заглавието пише КАБРИОЛЕТ , а не Нисан !!!
  • 8 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Марто":

    https://www.esky.bg/oferti/3681/SOF-STN-FR

    И това е без промоция , ако ти се играе да чакаш за последните празни места преди полета !
  • 9 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Марто":

    Май половината джамбази още не сте осъзнали , че в момента за 50-60 лева могат 2 човека да идат където си искат в Европа , да купят кола , която предварително са уговорили в нета и да си направят на връщане екскурзия през 5-6 държави и всичко това да излезе три пъти по-евтино от "горублянски" цени !!! А ако си толкова "несръчен" да ти пречи волана , за това Пежо смяната струва под 500 лева и пак ще е по-малко от половината на тия цени !
  • 10 Пазарен Либерализатор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Пежото не случайно е снимано в тъмното. Те бритишите не са малоумни, нали се сещаш.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пазарен Либерализатор":

    Влез в сайта и ще намериш още поне 50 и това е преди пазарлък , който пада до 30-40% , ако идеш на място и уточниш , че е за износ !
  • 12 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пазарен Либерализатор":

    Не , "бритишите" не са , малоумни са нашенците дето си мислят , че още сто години ще продават с 200% надценка на днешните 20 годишни , дето на смартфона в джоба си имат целия автопазар в Европа и 90% знаят достатъчно английски за да се оправят навсякъде , пък то и без език не е кой знае каква философия !!
  • 13 Патриот

    0 0 Отговор
    В българсокто мобиле има мерцедес кабриолет за тези пари плюс това с твърд таван.
    Какво ще се ходи до там за автомобил с обратен волан?