19 Декември, 2017 12:27 7 930 10

Баничарка за 110 хил. лева

  • land rover-
  • discovery-
  • commercial

Land Rover представи товаро-пътническа версия на новото Discovery. Модификацията Commercial е предназначена както за дребния бизнес, така и за клиенти, които имат постоянна нужда от повече място за превоз на обемисти предмети.

На външен вид товарното Discovery не издава по никакъв начин бачкаторското си предназначение. "Баничарката" може да бъде различена единствено по плътните панели вместо задни стъкла.

В салона измененията са значително повече. Вторият и третият ред седалки са демонтирани и са добавени специални фиксатори за закрепване на багаж, а конструкцията на пода е усилена.

Товарният отсек на Discovery Commercial е дълъг 1 635, широк 1 411 и висок 939 мм и има обем 1 856 литра. Това е с около 600 л по-малко, отколкото максималната вместимост на стандартната версия на всъдехода заради монтираната зад седалките метална преграда.

Discovery Commercial ще се оборудва само с дизелови двигатели. Купувачите ще могат да избират между 2.0-литров SD4 с 237 к.с. и 3.0-литров TD6 с 254 коня.

И двете моторизации ще се съчетават с автоматична трансмисия. Оборудването включва пневматично окачване и "умна" система за задвижване на колелата Land Rover Terrain Response.

Цената на Discovery Commercial варира от £48 000 до £60 000 (от €54 500 до €68 000) в зависимост от версията. Доставките започват през първото полугодие на 2018-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 2 Отговор
    Забележете разстоянието от пода до тавана колко е малко на фона на огромните външни размери, поредната кичозна каручка е това с малко полезен обем.
  • 2 Лост

    10 1 Отговор
    Само не разбрах за кво са му врати отзад!?

    Коментиран от #7

  • 3 Гоуст

    12 0 Отговор
    Поредната невероятна изцепка!?! Защо просто не е с нормална сгъваема задна седалка? Която, примерно, частично може да се прибира в пода... Така ще бъде хем пътническа, хем баничарка!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 hmhmhm

    7 1 Отговор
    нещо като нищо. хем е нищо хем претендира за нещо а всъщност това нещо е нищо.
  • 6 ДДД

    9 0 Отговор
    аз баничарка росл ройс чакам
    няма да се излагам с тоя евтинджос я
  • 7 Бачо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    Отваряш вниматилно /отзад/. Натикваш ТЪЩАТА. Натискаш отстрани защитата за деца/да не мож съ отвори отвътре, разбирш/.Оглеждаш се като пръднал /да тъ не види някой/.Рязко затваряш. И после мръсна газ и у Искъро, до таван.
    Сега разбра ли за какво са ти задни врати.
    Мамин сладък , убавец!
  • 8 qwerty

    1 0 Отговор
    20 кутии за пица по средно 4 см = 80. максимум 90 см височина на товарното отделение. Брей тия избиха рибата, че то една малолитражка/хечбег е с по-висок багажник.
  • 9 mediator37

    0 1 Отговор
    Абе, измислил го руснака. Какво не ви харесва?
  • 10 гост

    0 0 Отговор
    Вчера в София видях Discovery със същата задница - номера не е по средата а е в лявата страна, стоповете бяха абсолютно същите.
    Имат ли друг модел който да прилича на този или в БГ се разхожда прототип, или пък вече е в продажба?