Last news in Fakti

19 Декември, 2017 12:31 5 518 2

Ето го следващия асиметричен Hyundai

  • hyundai-
  • veloster

В интернет пространството се появиха първите шпионски снимки на новия асиметричен хечбек Hyundai Veloster. Изображенията, на които е запечатана втората генерация на Veloster бяха публикувани от изданието Carscoops.

Премиерата на автомобила е насрочена за януари 2018-а, по време на автомобилното изложение в Детройт. По предварителна информация, хечбекът ще се предлага с два нови турбодвигателя с обем 1.4 и 1.6 литра.

Агрегатите ще могат да работят, както с механична скоростна кутия, така и със седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя. Топ изпълнението ще е оборудвано с двулитров турбомотор, заимстван от хот-хеча i30N.

Ще припомним, че моделът Veloster се произвежда от 2011 година и впечатлява с необичайното си разположение на вратите. От страната на водача вратата е само една, а от страната на пасажера - две.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сархош

    11 2 Отговор
    Ам с тез врати на пет ракии как ще се оправяме?

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "сархош":

    Ми за да ти е по-лесно, ще си вземеш Жигула