Last news in Fakti

20 Декември, 2017 11:12 2 896 4

Jeep Cherokee стана по-традиционен

  • jeep-
  • cherokee-
  • фейслифт
Jeep Cherokee стана по-традиционен - 1

Петото поколение на Cherokee бе пуснато за първи път през ноември 2013 година и сега, четири години по-късно се сдоби със задължителния фейслифт. Още от пръв поглед се вижда, че обновеното Cherokee е значително по-традиционно от предшественика си.

Необичайният дизайн на предишното издание с "двуетажните" предни светлини не се харесваше от хардкор феновете на модела, въпреки че дизайнерите уверяваха, че това е непреходен дизайн, който няма да остарее с времето. Сега обаче тези фарове изчезнаха, отстъпвайки място на далеч по-конвенционални основни светлини.

Jeep Cherokee стана по-традиционен

Сред другите изменения се забелязва корекция в надкалниковите арки, както и изменени предна и задна брони. Сега Jeep Cherokee не изглежда като бяла лястовица сред събратята си, но и не блести с индивидуалност. Идеята на дизайнерите е чрез този фейслифт да засилят интереса на потенциалните купувачи, защото само след две години е планирана появата на новото, шесто поколение на модела.

От компанията разпространиха снимки на Jeep Cherokee месец преди официалната му премиера, но не съобщиха нищо за нови двигатели. Стана ясно само, че моторната гама ще бъде допълнена от по-икономични агрегати. Най-вероятно става дума за двулитровия турбомотор с мощност 270 конски сили, с който неотдавна се обзаведе Jeep Wrangler.

Jeep Cherokee стана по-традиционен


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 2 Отговор
    Много по-добре от предходното и неадекватно оформление на фаровете.
  • 2 Himler

    5 7 Отговор
    Карах такъв Купен Лондон чисто нов две години го карах Едвам се отървах от него цената която плати фирмата за тази кола беше точно 40% от това което бях платил като нова смени го с Volkswagen Passat buy back макар че досега не бях карал Volkswagen просто търсих някой да ми Да де що годе добра цена за черокито първо Бях решил да взема Мондео но се оказа че във Фолксваген ми дават най-добра цена така че от шест месеца карам пасат доволно добра кола широка и удобна това засега За него а за черокито за Бога братя Не купувайте нищо на jeep
  • 3 Kолю куция

    8 3 Отговор
    Едва ли си карал точно модела от 2013.Жалко ,че си в англия,останал си си българче....
  • 4 asassa

    1 1 Отговор
    Американска кола - пълен боклук . Изключение прави ФОРД