6 479 5

Катастрофирал Koenigsegg спря влакове в Швейцария

Георги Касабов

Катастрофирал Koenigsegg Agera RS спря за два часа движението на влаковете между градовете Нион и Трелекс в швейцарския кантон Во, съобщава 20min.ch. По неизяснени засега причини водачът на шведската хиперкола изгубил контрол над управлението.

Полицията не изключва тежкият удар да е резултат от неправилен избор на гуми, който може да бъде фатален по това време на годината в Швейцария. Ако се съди по щетите обаче, шофьорът е карал доста по-бързо от позволеното. За щастие при инцидента няма пострадали, а железопътният трафик е бил възстановен за два часа.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  1 12:56  30.01.18
  Не, не, не е трябвало да спират влаковете
 • КЬОНИГСЕГ ВАДЯ ОТ ГАРАЖ
  Отговор
  2 15:17  30.01.18
  Ами аз какво съм виновен ,че при скорост от 440км отнякъде ми изскочи на платното кравата МИЛКА да ми гледа колата ?И аз за да не я отнеса с мен взех ,че завъртях макло волана кьонигсега ми литна ,прелетяУ 4 километра и се приземих върху релсите. Аман от зяпачи вече .Не ме е.е - сега макло ма болят ребрата ама кат са опрая пак ще си купя кьонигсег ..
 • Koenigsegg
  Отговор
  3 17:28  30.01.18
  Еми тя тая кола не е за богаташчета дет ся са изкарали книжка! На такива идиоти им тря по леки коли... Да си карат фераритата!
 • нашия
  Отговор
  4 01:20  31.01.18
  А идеално тъкмо търсех по тънко нещо втора употреба за мойта ....късмет извадих
 • КОР
  Отговор
  5 16:29  01.02.18
  ХА ХА ХА КЕФ ГОЛЯМ КАРАМ СИ СУБИТО АУТБЕКА И ВЪРВИ НАВСЯКАДЕ ТЕЯ С БМВ И МЕРЦЕДЕСИ ДА СЕ ЛЪЗГАТ И ВЪРТЯТ

Напиши коментар:


Публикувай