Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 10:12 4 202 4

Хардкор версия за "Алфа-чудовището"

  • rezvani-
  • beast alpha x-
  • blackbird
Хардкор версия за "Алфа-чудовището" - 1

Калифорнийската компания Rezvani представи най-бързата и най-мощна версия на своя суперкар. Иновацията се нарича Beast Alpha X Blackbird, а названието е в чест на стратегическия свръхзвуков самолет разузнавач Lockheed SR-71 Blackbird.

Хардкор версия за "Алфа-чудовището"

От хардкор версията ще бъдат произведени само пет екземпляра, всеки един от които ще се предлага за сумата от $225 000. "Алфа-чудовището" разполага с 2.5-литров турбодвигател, мощността на който е 710 конски сили.

Хардкор версия за "Алфа-чудовището"

Двигателят е построен от нулата, като са използвани компоненти от компаниите Carillo и Cosworth. Моторът работи съвместно с шестстепенна секвенциална трансмисия, а ускорението от 0 до 100 км/ч е 2.9 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    4 3 Отговор
    Ааа ето го убиецо !!!
  • 2 Бай Хой

    4 2 Отговор
    Аааа, ето го УБИЕЦО !!!
  • 3 Самоковския компир

    1 0 Отговор
    Че и турим ремарке и че носим компири на борсата............
  • 4 Шпорт ауто

    1 1 Отговор
    Много е тънка и ниска. Все едно е от 90-те. За да може да конкурира шедьоврите на кашоностроенето от Ауди, трябваше да я направят висока поне колкото автобус и да заменят прозорците с масивен як дизайнерски немски хевиметъл ХА ХА ХА