5 102 4

BMW 8er с подгряващи обиколки в Италия

Радослав Славчев

С BMW Concept 8 Series BMW представи близкия до серийния дизайн на нов спортен автомобил в луксозния сегмент. Сега силно впечатление прави и динамиката на управлението на новото BMW Серия 8 Купе.

В момента близък до серийния модел прототип се тества интензивно по високоскоростната отсечка в Априлия, Италия. Тестовете служат най-вече за оптимални настройки на динамиката на управлението на автомобила по отсечки с високо сцепление и маркират следващия решаващ етап по пътя към въвеждането на пазара на новото BMW Серия 8 Купе през 2018 година.

Тестовете се извършват със силно маскиран прототип, който обаче не прикрива типичните за спортен автомобил пропорции на новото BMW Серия 8 Купе. Динамично издължените линии, ниският силует, както и мощната широчина на предната и задната част също като при BMW Concept 8 Series предизвикват радостно очакване за вдъхновяващо спортно изживяване при шофиране.

И на тестовата отсечка в Италия това се потвърждава с всяка обиколка. Разположеният близо до Рим тестови полигон предлага перфектните условия за интензивни тестове при висока скорост и високо сцепление най-вече благодарение на дългата около 4 километра овална писта със стръмни виражи.

Освен това по кръгови писти, слаломи, както и на различни пътни настилки се анализира поведението при ускорение, спиране и завиване на новия спортен автомобил. Екстремно взискателната тестова програма позволява целенасочени настройки на всички системи на задвижването и окачването.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Никой
  Отговор
  1 13:20  04.02.18
  Това ще е добро. Оставам с впечатлението, че ще е по-спортно отколкото С класата купе.
 • Пешо Тира
  Отговор
  2 14:03  04.02.18
  Наточена пистарка..........
 • Анонимен
  Отговор
  3 18:25  04.02.18
  Да направят 10-та серия ако искат ...
 • Мамата
  Отговор
  4 18:27  04.02.18
  Преди бмв бяха красиви.сега мерцедес са адски красиви-тези Най новите сега.ауди са еднакви и скучни еднотипни.

Напиши коментар:


Публикувай