5 Февруари, 2018 10:45 5 816 10

Bugatti удължи гаранцията на Veyron до 15 г.

  • bugatti-
  • veyron-
  • гаранция-
  • сервиз

Собствениците на Bugatti Veyron вече могат да се възползват от т.нар. разширена гаранция със срок на валидност 15 години. За да получат право да я ползват обаче, те ще трябва да минават редовно на технически огледи в сертифицирани центрове, в които автомобилите ще бъдат инспектирани, а при необходимост износените части ще бъдат заменяни.

В момента Bugatti разполага с 34 сервиза по цял свят. От компанията уверяват, че разширената гаранция ще бъде "изключително изгодна за клиентите и ще позволи да бъдат намалени разходите по поддръжката на колите".

Икономиите от обслужване на обаче надали могат да привлекат интереса на собственици на автомобил с цена над €1 млн. като нов, която тепърва ще расте. Само комплект нови гуми Michelin Pilot Sport за Veyron струва €40 000, а Bugatti препоръчва смяната им на всеки... 4 000 км.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 4 Отговор
    Удължените гаранции са в полза на дилърите. Те взимат много повече за обслужването на колата отколкото дават при евентуален проблем. И тези схеми с дългите гаранции не са хвалба за високо качество и надеждност, а за да гарантират високи доходи на дилърите от поддръжка. Ако аз отида да ми сленят маслото и да сменям части и агрегати по сервизна книжка то ще оставям поне по няколко стотин лева за консумативи и още толкова за труд. Докато ако си смениш сам маслото и ремък, филтър и др. дребна част ще ти излезе под 100лв годишно.

    Коментиран от #2

  • 2 ДВГ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Само дето гаранцията включва много повече от смяна на консумативи от които можеш да спечелиш примерно някой друг стотак ако го направиш ти.
    Собственикът на автомобил може да се откаже от гаранцията си доброволно ако поиска и му стиска :)
    Между другото на Тесла С гаранцията е средно 600$ за 4 години а разширената гаранция за следващите години е много по голяма!!!

    Та защо ги плащаш тогава тези пари като няма консумативи, отговът е ясен мисля.

    Коментиран от #3

  • 3 ДВГ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДВГ":

    Може и да не се разбере правилно:
    На година 600$ а не общо за 4 години тоест около 2400$ за 4 години като обаче всяка година е различно затова го осреднявам.
  • 4 Хомофоб

    6 1 Отговор
    Представям си я тази гаранция в България - масло 1500лв, въздушет филтър 1200лв, маслен филтър 800лв евтин китайски, труд 3 часа по 500лв=1500лв. Обща сума за плащане 5000лв. Промоционалните цени са в сила до 28.02.2018г.
    Разход на сервиза за покупка на маслото и частите - 500лв.

    Коментиран от #10

  • 5 Варна

    3 0 Отговор
    Бре бре бре големи разбирачи сте
  • 6 Варна

    2 0 Отговор
    Бре бре бре големи разбирачи сте всички
  • 7 335

    2 0 Отговор
    дай на всеки му по едно бугати па другото го мани
  • 8 незнайко

    2 1 Отговор
    Кай кара 15 годишен Bugatti Veyron ??? Гаранцията е в първоначалната ЦЕНА !!!
  • 9 Dido

    3 1 Отговор
    Хората ви предлагат статия за Бугати, вие коментирате практики и гаранция от сервизите на Дачия .....:D
  • 10 Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хомофоб":

    Дал си 3 милиона и те спъват некакви 5-10 хиляди подръжка??? 100 л резервар при 400 км ги духа за 12 минути. Минаваш 80 км. Не ги мислете който има брада има и ножица!