Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 14:17 14 393 11

Интересни предложения за секс в автомобил

  • автомобили-
  • секс-
  • свети валентин
Интересни предложения за секс в автомобил - 1

В едно британско изследване по темата четем, че четвъртото от петнайсетте най-популярни места за секс след леглото, дивана и душа е... колата. И тъй като днес е денят на влюбените, решихме да ви покажем нашето виждане за някои интересни автомобили за секс. В каквато и кола да решите да практикувате сексуалните си умения обаче, първо се убедете, че двигателят е приведен в покой и, че ръчната спирачка е дръпната.

Интересни предложения за секс в автомобил

При голямо желание и известна доза фантазия, в отлична кола за секс може да се превърне дори и малкия Smart. Той обаче задължително трябва да е кабрио.

Интересни предложения за секс в автомобил

Още един "мъник", Fiat 500 влиза в класацията ни за най-сексуални автомобили. Тук обаче става дума за съвременната интерпретация на модела, а не за оригинала от 1957-а.

Интересни предложения за секс в автомобил

Преминаваме към най-големите и респективно най-удобни леки коли за секс - стреч лимузините. Там има всичко. И пространство, и минибар, и още какви ли не глезотии.

Интересни предложения за секс в автомобил

Най-аристократичната марка Rolls-Royce действа на голяма част от жените като афродизиак. Комфортът е налице, а таванът наподобява на нощно небе...

Интересни предложения за секс в автомобил

Тази американска класика не е толкова романтична, но пък удължената версия на Cadillac Escalade е подходяща дори и за групови изпълнения.

Интересни предложения за секс в автомобил

След двата мъника и ултраскъпите предложения, отново слизаме на земята с Honda Element от 2007 година. Салонът и лесно се превръща в изцяло функционална спалня.

Интересни предложения за секс в автомобил

Porsche-тата са също силен възбудител и безусловно заслужават място в тази класация. Да се прави удобно секс в Porsche обаче е възможно само в Cayenne или в Panamera, но пък има и екстремни типове, които опитват и в класиката 911.

Интересни предложения за секс в автомобил

Това, според нас е най-удобната кола за секс, макар и не лека. Volkswagen California разполага с пълноразмерно легло, с хладилник и дори с мивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 2 Отговор
    А сега де ! Това е рубрика на Вени ! Къде е тя ? Радо ти що и бъркаш в .......работите?

    Коментиран от #3

  • 2 Multivan

    6 1 Отговор
    Калифорнията е колата,в другите по скоро ще е мъчение.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Автомивка

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Марио":

    На какво ще прилича кожения салон бе Марио?Или все носорози го правиш на кревата,че така си се притеснил.
  • 6 Марио

    8 2 Отговор
    За мен това е пълноппростотия.На какво ще прилича тази кола като правиш секс вътре.Това е унижение и към тези които го правят и към колата.Нали се сещате на какво ще прилича кожения салон и какво ще стане с екстрите като го правите вътре.Секс може единствено на капака или в багажника.Да не предаваме интериора.Който иска си хваща една хубава мацка и отива вкъщи да му е удобно.

    Коментиран от #7

  • 7 О Боже Марио

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Марио":

    На капака внимавай да не си изцапаш панталона или друга дреха нвква,че и те заслужават уважение.

    Коментиран от #9

  • 8 Ти мене уважаваш ли ме

    1 1 Отговор
    Кaто се напиеш уважавате ли се по-силно.
  • 9 Марио

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "О Боже Марио":

    За мен лично вътре не бих правил секс.Просто салонът ще стане на нищо.На капака може.Аз принципно съм от хората където не им пука много къде.Даже съм го правил във влак ама това е друга история
  • 10 Марони

    4 3 Отговор
    В колата е супер!Особено след като залепих чифт джапанки отвътре на тавана-няма мърдане...
  • 11 Някой

    1 1 Отговор
    Нулево въображение!