15 Февруари, 2018 12:28 21 759 53

Skoda се подигра с Tesla-та на Илон Мъск

  • tesla-
  • skoda-
  • илон мъск-
  • марс
Skoda се подигра с Tesla-та на Илон Мъск - 1

Чешката компания Skoda реагира изключително бързо на рекламата, която си направи Мъск с изпращане на Tesla в космоса. Червеният Roadster с манекен на астронавт на шофьорското място има за цел да стигне до Марс, а чехите го изпревариха, като изпратиха техния флагман Superb до населено място, носещо същото име, както и седмата по големина планета в Слънчевата система. Шегите продължават, като чехите имитират надписа Don’t Panic, който се вижда на дисплея на електромобила. При Skoda-та надписът е Don’t Panic Elon! Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фафли

    49 4 Отговор
    После и до сникърс да я пратят и до туикс, също и до морени.
  • 2 112

    74 74 Отговор
    По-скоро се подиграват сами на себе си с тази реклама...
  • 3 *** за тесла

    68 77 Отговор
    Евала много по красива е Skoda от грозната и еднообразна tesla
  • 4 скоро тролейбус в космоса

    28 2 Отговор
    Бричката от ютуба също не пропусна. Изглежда гениалния проект " Кола в Космоса " ще има да вдъхновява още много пародии .
  • 5 гост

    63 64 Отговор
    Шкода се излагат, нищо друго не става.
  • 6 ЗЕВС

    43 10 Отговор
    Простотията ни залива тотално, не стига , че превърнахме земята в бунище а сега посягаме и на космоса! В същото време хиляди измират от недохранване и болести!
  • 7 Мъск ис Дъ Бест

    23 10 Отговор
    Попита ли шефа на Ламборджини - Вярно ли е че, електромобилът който сте направили, изминава със 100 мили повече с едно зареждане ? Той скромно отговорил - Ние никога няма да можем да надминем Мъск, неговия изминава 58 милиона с едно зареждане .
  • 8 На теслата дръжката

    39 28 Отговор
    Не ,че нещо ,но Шкода в превод значи жалко.
    А и сега е само една емблема под капака е Фолксваген...
  • 9 AUU

    36 36 Отговор
    ТАКАВА МАРКА ...ШКОДА...ОТТДДААВВНННА НЯМА....ВАГ КОПУВА БОКЛУЦИТЕ НА ЕВРОПА ЗА ПРОДАВА ПОВЕЧЕ СКАПАНИ ГОЛФОВЕ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО.ШКОДА БЕШЕ МАРКА СЕГА Е КВАДРАТЕН ГОЛФ ЗА БАЛКАНСКИ КУХИ ЧАЛГА ГЛАВИ...

    Коментиран от #14, #16

  • 10 зарежититаа

    22 13 Отговор
    малоумна работа окрадоха квото разбират да правят и сега се подиграват - за мен ваг се правят от еднакво комплексирани дебили като тези които ги карат
  • 11 Алфа Ромео

    13 1 Отговор
    Всеки прави това което е по възможностите му.....
  • 12 Алфа Ромео

    8 2 Отговор
    Всеки прави това което е по възможностите му.....
  • 13 123

    27 21 Отговор
    Много свежо както винаги. Рекламите на Шкода обикновено са много идейни. А моделът Супърб е уникално съотношение като цена, качеството. Аналогичният модел на тесла струва около 5 пъти повече и със сигурност дава по-малко, като изключим ускорението от 0 до 100, ако изобщо някой го интресува това. А това което ме дразни най-много е ползването на името на гениалния Тесла за да го лепнат на някакви ютии. Бутафорните им рекламни кампании си заслужават подигравките.

    Коментиран от #18

  • 14 123

    22 13 Отговор

    До коментар #9 от "AUU":

    Ако следваме твоята логика то 70 % от марките вече ги няма. И Ламборджини, и Мазерати, и Бентли, и Порше, и да не отегчавам с изброяване на още поне 50 марки. Отдавна основните компоненти за всички автомобилни марки се произвеждат от няколко фирми в световен мащаб. Самобитността на автомобила се определя от визията, функционалността и добрата цена. Шкода няма конкуренция не само в групата ВАГ, но и спрямо другите производителите извън премиумите. А ти ходи на вечерно училище поне да не си личи, че не си изкарал 8-ми клас.

    Коментиран от #21, #40

  • 15 Ввв

    27 17 Отговор
    Боже,Шкода да си прави майтап с Тесла,тези явно са на сериозни наркотици...
  • 16 Гост

    15 8 Отговор

    До коментар #9 от "AUU":

    Само да ти светна че Шкода тъй ксто е под собственост на ВАГ Шкода използва същите двигатели но Шкодата я водят много по качествена от Фолксвагена че даже и с по-ниска цена така че млък

    Коментиран от #19

  • 17 Алфа Ромео

    17 17 Отговор
    На Мъск възможностите му са да изстреля кола до планетата Марс, на Шкода възможностите и стигат да отиде до някакво село на име Марс. Те се подиграват със себе си, не съм сигурен дали го разбират или са решили да се самоиронизират.

    Коментиран от #44

  • 18 Гадина

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    " Аналогичният модел на тесла"

    Къде пък намери някаква аналогия - нямат нищо общо

    Коментиран от #45

  • 19 Ффф

    8 17 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Затова шкода е с 5 ЗВЕЗДИ ЗА БЕЗОПАДТНОСТ ЕДВА 2010....Е ДА ЗА СЕЛЯНИТЕ БЕЗОПАСТНОСТТА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ,А ЗА КАЧЕСТВОТО ,ЧЕ ПРЕВЪЗХОЖДА ВАГЕНА Е ГЛУПОСТ НА ЧАЛГАР-БУЛГАР.....ВСИЧКО ИМ Е ОТ ЕДИН ЗАВОД....КАК ЗА шкода ЩЕ Е ПО КАЧ.МИСЛИ С ГЛАВАТА....и думата "ВОДЯТ"???!!КОЙ....ГОШО ОТ ПЕРНИК. ИЛИ ПЕШО ....

    Коментиран от #20

  • 20 Патриот

    10 6 Отговор

    До коментар #19 от "Ффф":

    Това есамата истина - Шкода прави по-качествени и ефтини автомобили от ФВ.
  • 21 Ауу

    1 10 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Абе сельо,а къде е ТЕХНИЛОГИЯТА.в нещата които изброяваш...или това не е важно..това е движещата сила на техниката,а сори ТЕХНОЛОГИЙ В ВАГЕН...ДА НЯМА ЗАТОВА И ти НЕ ЗНАЕШ КАТО ГОЛФСДЖИЯ.да няма ги ТЕЗИ МАРКИ...КАТО ПОД ЕДНИ ЛАМАРИНИ И ЕДИН ДВИГАТЕЛ И ЕДНИ ТЕХНОЛОГИЙ ИМА РАЗЛИЧНИ ЕМБЛЕМИ.Да частите са едни за ВСИЧКИ произвеждат ги едни фирми за ваг,мбенц.бмв....но технологийте са различни...аиде рупаи зеле и дръпни космите ..а за моят 8ми не бери грижа....ПРИРОДНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ...оф и това ли да ти обяснявам....няма време...

    Коментиран от #46

  • 22 Кво кво

    5 8 Отговор
    Шкодилак ли?! Хо хо хо хооооууу!
  • 23 ВАГ

    6 8 Отговор
    Една случка днес за разпускане на форумните плъхове ,та : Както си карах днес служебната Шкодичка ,срещу мен в далечината гледам един малък клас автомобил .С приближаването му (около 300м ) видях ,че не е малък автомобил а тъй наречения СУВ . Викам си тва е СУВ Рено или Нисан ,но защо да не е и Дачия . След още малко (на около 150м) видях ,че не нито Рено или Нисан , викам си тва е или Хонда или Мазда няма начин да е друго . При самото разминаване установих вече ,че е Тойота рав4. ;))))

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Офф

    7 8 Отговор

    До коментар #23 от "ВАГ":

    Теб са те познали от ДАЛЕЧ по сандъка в който седиш и пушекът от ТДИто.Шкода има 5 звезди за безопасност от 2010.МОЗЪЦИ КОИТО СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ ОТ ТОЗИ "АВТОМОБИЛ" самите производители на този кенеф са рискували жалките ви животи....защото е евтин стар модел ГОЛФ И ПАСАТ...Тези които имат пари карат алуди...но получават 5 звезди от 2004...за мизерниците с вагини има БЕЗОПАСНОСТ ОТ 2006.Преди това черния чувал при удар с ХРАСТ.А ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МИЗЕРНИЦИ С шкоди 5звезди от 2010.....е сега кой каза че евтиното е по добре....ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА ВАГ....ако плащаш...живееш,ако не ЧЕРЕН ЧУВАЛ И В ЛЕГЕН..АИДЕ СЕГА ХВАЛЕТЕ УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦАТА ви...БЕЗМОЗЪЧНИ!!!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Шкода е скраб

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "ВАГ":

    С руса коса ли си да питам аз.По тъп тъпо четиво не бях чел.Шкодичката фирмената е пълен боклук и шефа ти е смотан да си купи Шкода за фирмена кола.Пълни дървета са шкодите от опит ти го казвам.Шкода е равно на скраб.Хонда,Тойота,Мерц,бмв. Дърти такива все още се движат по улиците,а от по-старите шкоди да си видял да бръмчат НЕ всичко отиде за скраб.И какво яко звучи само а,да кажеш че имаш Шкода виж лада е по-престиж.

    Коментиран от #27, #47

  • 26 ВАГ

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Офф":

    Ти си добре ,всеки ден можеш да караш "различна" кола (нищо ,че е невзрачна и захлупена) само ти трябват различни емблемки от битака . Кеф ти днес Рено утре Нисан и т.н. ... само сменяш емблемките .

    п.п. и естествено си мислиш ,че от ауспуха ти излиза само чист планински въздух ,даже можеш с един маркуч да си прекараш до стаята та като пръднеш да проветряваш.

    Коментиран от #33

  • 27 ВАГ

    5 9 Отговор

    До коментар #25 от "Шкода е скраб":

    Да но и Хонди и Тойоти не съм виждал на тез години ,май са изпреварили Шкодичките към скрапа. Със ФВто изобщо няма да ги сравнявам ,защото в живота на едно ФВ минават 2или3 "японки".

    А пък за шефа ми ....абе може да му лъскаш обувките дорде го стигнеш :)
  • 28 бай Ангел

    3 5 Отговор
    Комплексари.
    Лош вкус
    Глупост
  • 29 Гого

    5 5 Отговор
    VAG-говците само може да дишат праха на Илон Мъск отдавна швабите са се изчерпали от към идеи нямат нищо ново.

    Коментиран от #30, #32

  • 30 СОФТ

    1 5 Отговор

    До коментар #29 от "Гого":

    А то щото Американците имат нещо. Тесла е СОФТУЕР СОФТУЕР и пак СОФТУЕР.
    Ама вече и него взеха да аутсорсват за Индия така че и тази хегемония може да изгубят.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ВАГ

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Гого":

    За това ли Илончо чака швабите да му направят машини за да си прави електрокара ,щото са изчерпани .

    Запомнете ,всички коли които се карат в Европа се правят на немски машини или на техни копия.

    Евреите винаги са мразили немците и както виждата в еврейските държави като САЩ и Русия се налагат чрез пропаганда корейски или ориенталски коли с японски имена.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 smqh

    1 4 Отговор
    с тоя смотан мотор TSI ли бреееееееееееее ?
  • 36 БАГ

    2 4 Отговор
    Шкода SUPERB НИКОГА ПОВЕЧЕ.2.0ТДИ НА 10К НОВА ОТ МАГАЗИНА .Хвърли главата само в ъв фантазията ви е какви проблеми брах да ми платят по гаранция ремонта.Мислете ,че после е ужас.Едвам се спасих с малко загуба.Лека
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ВАГ ПОВЕР

    5 3 Отговор
    Само щеви кажа шкода та е хубава кола.бега много и арчи малко които не харесва истинси колй не разбира.
  • 39 ВАГ

    4 2 Отговор
    Който мисли повече за разхода отколкото за семеиството си да купи менте на ВАГ.Е то и разхода е под въпрос като хвърлиш ГЛАВА И ТУРБО,а скоростите ще те изненадат.ЛОШО скоро :-)

    Коментиран от #48

  • 40 ФАКТ

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Самобитността на автомобила се определя от визията, функционалността и добрата цена.

    Явно си чехльо щом ЖЕНА ти избира колата в семеиството ти....тези критерий за избор на аятомобил са ЖЕНСКИ.ВИЗИЯ...како значение има визията като драснеш по тангентата на завоя/тангента се учи в 8клас ПРОЧЕТИ/.
    ФУНКЦИОНАЛНОСТ...ти НЕ разбираш тази дума дори..питаи ЖЕНА ти.
    А за цената то е ясно..ПО МАЛКО ПАРИ МАКАР ДА Е ЗА СМЕТКА НА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ти.дано имате късмет,но оследните катастрофи са ДРУГ навлиза във вашето платно...тогава ще прочетеш за колите с 5звезди за безопастност...УСПЕХ С ШКОДАТА ЩЕ ТИ ТРЯБВА.

    Коментиран от #49

  • 41 гощо

    0 0 Отговор
    2,0 TSI 280кс. Добре беееее мислех че тия 4 цилиндрови асматици никакви ги няма ма явно са взели мерки!?!?
  • 42 гощо

    6 4 Отговор
    Виждам проблемният електрокар Тесла е събрала бая фенове?!?!?! Жалко защото няма да просъществува дълго! Що се отнася за Шкода лично видях един от шефовете на ВАГ да кара Йети! Ма нали тука сте баровци разбирачи не е БМВ нищо не праЙм!!!
  • 43 Пепи

    1 0 Отговор
    Това с марсианската Тесла е реклама цената, на която е калкулирана в стойността на продукта. Естествено, че зрелището ще е за сметка на бъдещите клиенти.
  • 44 123

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Алфа Ромео":

    Имах съмнения, че каращите италиански автомобили не са в ред, но ти напълно го потвърди.

    Коментиран от #50

  • 45 123

    0 3 Отговор

    До коментар #18 от "Гадина":

    Абе от куртоазия го написах. Вярно е, че нямат нищо общо. Дори модел Х е смешно тесен вътре, а за багажник да не говорим. Супърбът е класи отгоре. Освен това, малко ме интересува дали се тегли от ток или бензин.
  • 46 123

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ауу":

    Ха, ха, успокоявай се с природна интелигентност, като си стигнал само до 4-ти клас. А това с батериите ли ти е технологията. Един ДВГ е пъти по сериозна технология от простите системи на количките на ток. Единствената технология там е батерията, но там корейци и китайци имат много по-сериозен напредък от държавното предприятие тесла.
  • 47 123

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Шкода е скраб":

    Нещо си в грешка. Пълно е Октавии 1 серия - вече са на 20 години и са пъргави и здрави. За разлика полуразпаднатите 20 годишни мерцедеси и бмв-та. Че и по-висока цена държат, защото поддръжката е евтина и се прави много рядко. Като се радваш толкова на старите талиги, не се изказвай за нов автомобил. Няма как да го сравниш.

    Коментиран от #53

  • 48 123

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "ВАГ":

    Ало, не пиши глупости. Точно скоростите - автомат и двигателя 1.8 бяха огромен проблем на Фолсваген, даже в Русия щяха да ги забраняват със закон. Та немските некачествени детайли създадоха проблеми при Шкода - не обратното. И Шкода за разлика от ФВ не ги правят неграмотни турци и араби.
  • 49 123

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "ФАКТ":

    Хе, хе. Няма още такъв случай, жена да ми е избирала колата. Всички Шкода са с 5 * на краш тестовете, но трябва да си пълен наивник да мислиш, че тест, който се провежда при 50-60 км/ч ще те спаси при реален пътен инцидент. Съветът ми е да не ползваш няколкото думи, които си видял в Гугъл, когато искаш да се направиш на интересен. Не го правиш на място и изглеждаш смешен.
  • 50 Алфа Ромео

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "123":

    Мерси за комплимента, значи се отличавам от масовката, тва не е толкова лошо, имаш плюс от мен.
  • 51 гост

    4 1 Отговор
    Е тва подигравка ли е? Тва и за рекламен клип не става! Ужас, бутафория и непрофесионализъм..Шкода-Остави я!
  • 52 Еее

    0 0 Отговор
    "Всички Шкода са с 5 * на краш тестоветe"....КОИ ВСИЧКИ?ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ ДРУГИТЕ НЕВЕЖИ КАТО теб.Моля ОСВЕДОМИ СЕ!!!!Само суперб има 5 преди 2010.ТОЧКА....ЧЕТИ..всеки сам решава.АЗ СЕМЕИСТВОТО СИ В ШШККООДАА НЕ КАЧВАМ И ЗА СНИМКА.ТОЧКА...ЛАКО НА ЗАВОЯ...:-)))))
  • 53 Офф

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "123":

    Здрави..Познат на 200к с Ш.октав.1реални проверени в ЕТ ....ГЛАВА,ТУРБО,4 АМОРЕСЬОРА,СЪЕДИНИТЕЛ/ОК нормално/,ПОВДИГАЧИ СТЪКЛА,ЕЛ.проблеми/ОСТАНАЛ НА ПЪТ/РАДИАТОР/ВОФЕН,КЛИМАТИК..РЕМОНТ....А ЗА КОЛКО ОЩЕ НЕЗНАМ...НЕЗНАМ.Само още скорости не е правил...ОЩЕ!!!