Last news in Fakti

7 Март, 2018 12:48 9 879 6

Катастрофа през погледа на спасителя (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • инцидент-
  • русия

Уникален видеозапис, заснет от камера на каската на служител от Спасително-издирвателната служба в руския гр. Миас, показва измъкването на затиснат под ремарке шофьор от първо лице. 21-годишният водач се озовал в сандвич между ламарините на своя Iran Khodro Samand, след като не успял да спре навреме пред внезапно изпречилия се камион.

"Шофьорът не просто се е родил с риза (популярен руски израз, описващ късметлиите), а направо с бронежилетка. Деформираната каросерия го бе притиснала до такава степен, че не можеше да помръдне дори с глава", коментират от Спасително-издирвателната служба. Младежът се отървал със счупен палец и порезни рани по ръцете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    33 0 Отговор
    Живи и здрави да са!
  • 2 Бат Мишо

    30 0 Отговор
    да ходи да пуска тото . неска е фанал господ за шлифера щот такъв късмет просто няма в реалния живот
  • 3 А стига бе

    32 0 Отговор
    Егати-това руснаците са корави. Няма паника,няма викове,няма рев. Пича даже по телефона говори. Да е жив и здрав и да внимава следващият път.
  • 4 Ай стига, бе!

    6 0 Отговор
    :)
    Късметлия!
  • 5 Сибирь

    6 0 Отговор
    Родил се е в риза - това е когато при раждането обжижката на плодыт не се кыса ,а детето излиза с нея. Това е един на 80 000 случая на раждане. В Русия се смята,че така родилият се човек ще е пазен от Господ.
  • 6 Logrus

    0 0 Отговор
    Курбан ще прави момъка :-)
    Но пък и спасителите - хората подхождат съвсем спокойно и професионално, а и разполагат с всичката необходима техника (която е приготвена, преди да я поискат!!!!)
    Да не се случва това у нас, че може да си умреш от глад и жажда докато те извадят с подготовката и техниката, която е на разположение