Last news in Fakti

8 Март, 2018 14:04 7 759 5

Най-безумните автомобили от Женева

  • женева 2018
Най-безумните автомобили от Женева - 1

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Най-значимото автомобилно изложение в Европа винаги впечатлява с уникални премиери, но почти винаги на него присъстват и автомобили, които меко казано не са за там. Сега ще ви покажем някои от тях, като за съжаление сред тези коли няма как да не попадне и новата българска разработка Sin S1.

Sin S1

Най-безумните автомобили от Женева


Започваме с нея, защото към момента тя наистина изглежда доста нелицеприятно. Надеждите ни са, че идеята на Росен Даскалов за модулна кола е добра, а показаната в Женева е само първоначален концепт. Надяваме се в бъдеще нещата да се променят.

Eadon Green Zeclat

Най-безумните автомобили от Женева


На практика това е един Corvette, който иска да е Bugatti, но както се вижда - не е. В съвременното автомобилостроене да се заиграваш с класически ретро форми е опасно. В много от случаите резултатът е нелеп. Тази концепция се опитва да пресъздаде в едно разкошът на френските автомобили от 30-те години на миналия век като Figoni & Falaschi, Bugatti, Chapron.

Icona Nucleus

Най-безумните автомобили от Женева


Приветствайте новото китайско бъдеще. Под този надслов компанията Icona представи едно супербезформено превозно средство, което не се нуждае от водач. Това превозно средство е дълго 5.25 метра и е широко над два метра. Способно е да превозва до шест човека, а седалките са разположени като в ресторант.

Techrules Ren RS

Най-безумните автомобили от Женева


Още едно китайско творение, този път под формата на състезателен автомобил. Влизането в този болид е почти невъзможно, но за сметка на това китайците обещават невиждана динамика. Тя идва от 1 322 коня мощност и от 7 722 Нм (!) въртящ момент. Батерията му обаче е само 24 киловата и не е ясно колко обиколки на пистата ще може да измине с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек Салам Народен

    12 3 Отговор
    По чий критерий са безумни?Чак такива да са,не видях.
    Може пък аз да виждам грешно...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 чичо ви

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шпек Салам Народен":

    Съгласен. Втората не е толкова лоша, третата е концепт
  • 4 Чичко гугле

    4 0 Отговор
    Славчев, прочети поне малко за Techrules.
    Te са собственици на АТ96 и GT 96 със TREV технология.

    Малка газова, нафтова или керосинова турбина произвежда ток, зарежда го в 24Kw батерия и от там дава 7722N със 6 или 8 ел.двигателя.
    Славчев, славчев, а ти се пънеш колко ще издържи!
  • 5 4321

    5 0 Отговор
    Eadon Green Zeclat -тази кола е за турбо-гъзари. Мноого е шик!