9 936 6

Cayenne с разклатено душевно здраве

Тази година Франко Сбаро навърши 79, но явно няма никакво намерение да се отказва от безумните си дизайнерски проекти. Неговата компания се представи на домашния автосалон в Женева с един от най-екстравагантните прототипи в "Палекспо".

Sbarro 4×4+2 изглежда толкова откачено, че съумява да скрие напълно гените си от Porsche Cayenne. Дори да бъдат пренебрегнати лирите за сушене на пешкири в баня вместо брони и преградите вместо врати, предназначението на третия чифт колела буди недоумение.

При камионите такива колела се наричат "лениви". Не са задвижващи и се използват за разпределение на теглото при превоза на по-тежки товари, но иначе се вдигат към каросерията, за да не увеличават напразно съпротивлението, а оттам - и разхода.

На какъв терен биха били полезни двете допълнителни колела на Sbarro 4×4+2 остава загадка. Успокоителен остава само фактът, че в жертва за направата на това недоразумение е паднал старичък Cayenne Turbo S.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хахахаха
  Отговор
  1 18:31  09.03.18
  ужасно грозно и непотребно нещо
 • Кавала
  Отговор
  2 20:04  09.03.18
  Хахаха....нямам думи ...мн жалък опит да поправят грешката наречена Каен
 • Иванчо l-ви
  Отговор
  3 20:43  09.03.18
  Безумие !!! 79 годишният дизайнер вече няма пишка да си играе и се задоволява с извратените си безполезни творения!
 • Иванчо l-ви
  Отговор
  4 20:47  09.03.18
  Дано да не повлиае на останалите дизайнери и бъдещите им проекти
 • Logrus
  Отговор
  5 23:09  09.03.18
  Единственото, за което биха послужили тези +2 колела, е за да се скъси междуосовото разстояние при преминаване на пресечен терен. И все пак това е Кайен (Туарег) - ако няма други модификации освен визията, пресеченият терен си е само мечта ;-)
 • Не е така
  Отговор
  6 18:29  13.03.18
  Човекът чисто и просто е измайсторил пародия за съвременни авто дизайн: преувеличени решетки, преувеличена височина, колела, унищожени прозорци. Някой друг да вижда да прозират бункерите от Ауди в тази подигравка?

Напиши коментар:


Публикувай