Last news in Fakti

9 Март, 2018 17:02 10 878 6

Cayenne с разклатено душевно здраве

  • sbarro-
  • 4×4+2-
  • женева 2018

Тази година Франко Сбаро навърши 79, но явно няма никакво намерение да се отказва от безумните си дизайнерски проекти. Неговата компания се представи на домашния автосалон в Женева с един от най-екстравагантните прототипи в "Палекспо".

Sbarro 4×4+2 изглежда толкова откачено, че съумява да скрие напълно гените си от Porsche Cayenne. Дори да бъдат пренебрегнати лирите за сушене на пешкири в баня вместо брони и преградите вместо врати, предназначението на третия чифт колела буди недоумение.

При камионите такива колела се наричат "лениви". Не са задвижващи и се използват за разпределение на теглото при превоза на по-тежки товари, но иначе се вдигат към каросерията, за да не увеличават напразно съпротивлението, а оттам - и разхода.

На какъв терен биха били полезни двете допълнителни колела на Sbarro 4×4+2 остава загадка. Успокоителен остава само фактът, че в жертва за направата на това недоразумение е паднал старичък Cayenne Turbo S.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахаха

    29 5 Отговор
    ужасно грозно и непотребно нещо
  • 2 Кавала

    7 3 Отговор
    Хахаха....нямам думи ...мн жалък опит да поправят грешката наречена Каен
  • 3 Иванчо l-ви

    14 3 Отговор
    Безумие !!!

    79 годишният дизайнер вече няма пишка да си играе и се задоволява с извратените си безполезни творения!
  • 4 Иванчо l-ви

    10 1 Отговор
    Дано да не повлиае на останалите дизайнери и бъдещите им проекти
  • 5 Logrus

    3 1 Отговор
    Единственото, за което биха послужили тези +2 колела, е за да се скъси междуосовото разстояние при преминаване на пресечен терен. И все пак това е Кайен (Туарег) - ако няма други модификации освен визията, пресеченият терен си е само мечта ;-)
  • 6 Не е така

    0 0 Отговор
    Човекът чисто и просто е измайсторил пародия за съвременни авто дизайн: преувеличени решетки, преувеличена височина, колела, унищожени прозорци. Някой друг да вижда да прозират бункерите от Ауди в тази подигравка?