Last news in Fakti

11 Март, 2018 10:49 11 652 4

Най-интересните нови автомобили за годината

  • женева 2017-
  • автосалон-
  • автомобили
Най-интересните нови автомобили за годината - 1

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието

Ежегодното автомобилно изложение в Женева е най-значимия форум що се касае до колите, продаващи се на Стария континент. Тази година от 8 до 18 март се провежда неговото 88 издание, което впечатли с много интересни модели, както концептуални такива, така и масови, които съвсем скоро ще се появят по пътищата на Европа и у нас. Преди колите обаче, вижте част от другите прелести на салона.

Най-интересните нови автомобили за годината

Наш екип отново беше на мястото на събитието и в поредица от материали ви запозна с най-интересните нови автомобили за годината. Сега ви предлагаме една компилация от всичко най-значимо от Женева 2018, от която можете да се запознаете с най-новите концепции, с най-смислените и с най-безсмислени коли, както и с най-бързите, най-странните и с всичко "най-най" от света на автомобилите. Вижте я ТУК.

Най-интересните нови автомобили за годината


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    7 1 Отговор
    Постарали сте се доста. Наистина сте обхванали много интересни и разнородни автомобили. Поздравления.
  • 2 Гост

    5 2 Отговор
    Крайно време е и българия да произведе автомобил.Като мощност 2 конски сили ще е достатъчен за нашия Ганьо.Оти нема пътища бря;))
  • 3 вес

    5 1 Отговор
    Виждам че момичетата са хубави за разлика от последния автосалон в София миналата година, където имах чувството, че са ги подбирали по образ и подобие на последната Мис България
  • 4 Кольо Вибратора

    0 0 Отговор
    Шведката Виктория Силвстед кърти отвсякъде...............