12 Март, 2018 12:09 6 973 5

Джеръми Кларксън става водещ на "Стани богат"

  • джеръми кларксън-
  • стани богат

Четвърти сезон на автомобилното шоу The Grand Tour вероятно няма да има, съобщава Mail Online. Изданието цитира собствен източник от Amazon. За сметка на това според BBC Джеръми Кларксън се е съгласил да стане водещ на телевизионната игра "Стани богат".

"Няма нито една причина да се смята, че ще бъде заснет нов сезон на The Grand Tour", споделя информаторът на Mail Online. "Не са подписвани никакви договори и всички кроят планове къде ще отидат, когато приключат снимките на третия сезон".

Помолен да коментира слуховете за предстоящо спиране на The Grand Tour, Кларксън отговаря в Twitter, че е "смешно да се вярва на Mail Online".

Контрактът на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей предвижда заснемането на три сезона по 12 серии, за които е предвиден бюджет от $250 млн. Първият епизод на The Grand Tour бе излъчен на 18 ноември 2016 г., струваше над $3.5 млн. и стана най-гледаното предаване на Amazon Prime.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fen

    22 2 Отговор
    Ако Амазон не ги иска 100% някоя ТВ ще ги вземе ! Доста са популярни в света

    Коментиран от #4

  • 2 Анонимен

    29 1 Отговор
    Джереми Кларксън ще става водещ в България!?
    Защото по света тази игра се казва "Кой иска да стане милионер?" и голямата награда е 1 милион.
    Само в България се казва "Стани богат", с награден фонд, еквивалентен на панелка в Люлин. Естествено, за имаш шанс да го спечелиш, трябва да си научил имената на всички пътеки в Нигерия.
  • 3 Ники

    10 1 Отговор
    Тука нали се спекулира постоянно кой ще е водещ на играта при нас и сега гледам Джеръми Кларксън ... викам си екстра ... !!! Хаха !! Иначе при нас подкрепям колегата горе ... В чуждите предаванията всеки 2 ри стига до последните 2-3 въпроса При нас първо са малоумни въпроси .. после изведнъж стават някакви дето никой не ги е чувал .. е то за тва нямаше стани богат ....
  • 4 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "fen":

    "Някоя" телевизия не плаща и 1/10 от хонорарите на Амазон , а тримата "милионери" не са "приритали" , за да работят за колкото и да е !
  • 5 иванчо

    3 13 Отговор
    Тоя дебел къдрав селяндур да ходи да сее картофи някъде,как може още да го дават по телевизията.