Last news in Fakti

20 Март, 2018 13:34 46 089 17

Ето я новата най-луксозна Kia

  • kia-
  • k900-
  • quoris
Ето я новата най-луксозна Kia - 1

Компанията Kia публикува първите фотографии на новата генерация своя флагман. Моделът К900 (на някои пазари ще се продава под името Quoris) ще направи премиерата си в Ню Йорк, но и той, подобно на своя предшественик, няма да се продава у нас.

Изключително луксозният интериор на автомобила впечатлява с безрамков дисплей на мултимедийната система, както и със стилен аналогов часовник Maurice Lacroix. в сравнение с предишната генерация, новата е по-дълга и по-широка, но точни цифри не се посочват. Междуосието също е увеличено с 60 мм и вече е 3 105 мм.

Ето я новата най-луксозна Kia

Предният и заден надвес са намалени, но подобно на външните габарити, все още не се знае с колко. Стилистичната концепция на новата Kia се нарича Gravity of Prestige и е разработена съвместно от дизайнерските центрове на марката в Корея и в САЩ. Институтът Pantone пък е подбрал цветовете за новата топ лимузина на корейците.

Освен това специалистите от Pantone отговарят и за уникалното амбиентно осветление в салона, което разполага с цели 64 различни настройки. Производството на К900 ще е в Корея, а продажбите ще стартират от пролетта на тази година. Очаква се, че новата генерация ще се оборудва с 3.3-литровия мотор от Kia Stinger, моментът от който и тук ще се предава на четирите колела.

Ето я новата най-луксозна Kia


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АлудиЯ

    15 16 Отговор
    На волана остава да сложат 3 пръстена по средата му...
  • 2 Driver

    47 46 Отговор
    Безсмислен модел . Който търси лукс , престиж и имидж в тоя клас логично си купува S-Class , A8 или 7er от марки със огромни традиции а не си купува Кия да му се смеят ...

    Коментиран от #4

  • 3 xxx

    18 27 Отговор
    Това сигурно през 2012г е било модерно ама сега не.
  • 4 Христо

    54 10 Отговор

    До коментар #2 от "Driver":

    Споко, няма да се продава в БГ, най-вероятно само в Азия и Северна Америка, където хората харесват луксозните Кии и Хюндаи на 1/2 дори 1/3 от цената на немсия “премиум”.
  • 5 Радко

    36 22 Отговор
    Интериора е краден съвкупно от Мерц, БМВ и Ауди!
    Толкова много познати детайли, че трябва да се съдят безидейниците от Киа за дизайнерска импотентност..
    Ниската цена не е единственото най-важно нещо. Съвкупността от качества прави една кола желана. За високия клас важи на 100%

    Коментиран от #9

  • 6 656

    19 7 Отговор
    Да доста са крали от европейски марки, доста
  • 7 Бобо

    18 5 Отговор
    Малко и от Бентли има заемка май-май......
  • 8 Селския тарикат

    23 4 Отговор
    Не е ли да се кача на дъртата си S-класа и да се прая на местното гъзе..................

    Коментиран от #17

  • 9 Ангел

    22 3 Отговор

    До коментар #5 от "Радко":

    Радко пиратко, да говори глупости всеки може, но ако си прочел два реда ще ЗНАЕШ ЧЕ БИВШИЯ ДИЗАЙНЕР НА Ауди е шеф на дизайнерския отдел на Киа, а прекаляването с АУТО - БИЛД вреди на способността ти да МИСЛИШ САМОСТОЯТЕЛНО, едно и също чета за всеки нов модел в луксозния клас щом излезе някой модел, надявам се да поумнееш за да можеш да разбереш колко грешиш.

    Коментиран от #12

  • 10 дизайнер на КИА

    2 14 Отговор
    кой в Европа, а и света дет има кинти ши купи туй нещо дето вътре е ..........Ауди а8. То да крадеш ама....... Аз ако съм богаташ мерцедес,бмв,ауди,крайслер,кадилак,ЯГУАР- ах малее.....мазерати. Тъп и грозен предмет.

    Коментиран от #11

  • 11 Стефан

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "дизайнер на КИА":

    За мен това е хубава кола, така също скоро видях и Хюндай Азера и Киа Стингър, доста добри модели, а за мен приятелче може твоята приятелка да е Квазимодо, или моята да е грозна за теб, разни хора разни идеали.
  • 12 Геле

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ангел":

    Този който определя нещата е ПАЗАРА
    Тази кола се прави само за да покаже и ние можем.... да така е могат но не могат да я продават така както се продава в луксозния сегмент бентли, ролс, S, А8 и 7er.
    Именно затова се отказаха от този клас пежо, ситроен, алфа, ланча, опел, ваг с файтона, а всички американски марки не продават в Европа пет метровите си кораби точно и единствено само заради пазара а не заради липса на добър продукт....
    И докато ролс, бентли, мазерати и подобните са чиста суета и демонстрация, то в този клас от “Сома” насетне стандартите се задават само и единствено от S Classe
    Да всички производители вече могат да направят голяма и хубава кола но просто едни го правят по добре от всички останали и продажбите го показват
    И ако тесла наблегнат малко повече на лукса и комфорта на Model S може да стане интересно. Трябва им време обаче и не е ясно дали ще имат такова предвид лудата конкуренция и зловещото развитие на технологиите защото мисля, че Мерцедес ще пуснат електрическа S Classe в точния момент и тя ще е извънземна разбира се....

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 тъйва

    2 5 Отговор

    До коментар #12 от "Геле":

    хахайха...голям, луксозен суперкар е 7цата и скоро 8цата...къде слагаш прасето при жребците бе чедо!...до неотдавна се молеха за12ките под капака на баварците.......е, добре че супер реното им осигури останалите бракми...дааа,да за чупливото и мързеливо МБ става въпрос!а, и айде да не говорим за тесли, чукове и тем подобни, че срам ме хваща като те чета!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 lexus

    1 4 Отговор
    По-яка е от бмв ауди мерцедес и разни др кенефи ,но лексуса е по-добър.
  • 17 Антон 1

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Селския тарикат":

    Ама ти ходи ника !:)

    Иронията ти е на място ! Ако обаче си я купуваш нова колата в тоя клас , едва ли ще си дадеш парите за тая КИЯ!
    Спечели ги ,реши да си купиш тоя клас автомобил /ако ти ходи на стандарта /и тогава като си вземеш тая КИЯ , се похвали тука !
    Тогава ще ни затвориш устата на нас неразбиращите скептици !