18 Април, 2018 10:17 6 156 3

Нов ултралуксозен всъдеход от Maybach

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • ultimate luxury-
  • suv
Нов ултралуксозен всъдеход от Maybach - 1

На автомобилното изложение в Пекин, марката Mercedes-Maybach ще представи една концептуална разработка на нов свръхлуксозен автомобил с повишена проходимост. Той ще се нарича Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Информацията за това луксозно возило все още е твърде оскъдна.

От марката публикуваха клип-тийзър (видеото долу) на иновацията, а след това пуснаха и ескиз (горната снимка), показващ как ще изглежда салона на автомобила. За колата е известно, че група дизайнери се занимават със създаването на мебели, които повтарят формата на вътрешното оформление на Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Иначе интерес от това, което е налично като информация, представлява централния тунел, виртуалният приборен панел, който е свързан с централния дисплей, както и централната конзола, оборудвана с четири малки екрана. Външно автомобилът ще наподобява на купеобразен кросоувър, а в салона ще се използва скъпа светла кожа, алуминий и дърво. Логата на марката са изработени от чисто злато.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MERC BENZ

    6 0 Отговор
    Пффф Многоо екстравагантно !!! Злато.....Най-доброто или нищо
  • 2 Бмв

    1 4 Отговор
    Не видях нищо хубаво от този клип
  • 3 КИЧ

    0 0 Отговор
    Абсолютен КИЧ !!!!