19 Април, 2018 14:38 2 777 3

Brabham: мотор 5.4 V8 и £1 млн.

  • brabham automotive-
  • bt62
Brabham: мотор 5.4 V8 и £1 млн. - 1

Компанията Brabham Automotive, принадлежаща на сина на трикратния шампион във Формула 1 Джек Брабъм, публикува първото изображение на своя нов суперкар BT62, като посочи и техническите му характеристики.

Премиерата на автомобила ще се състои в началото на май, а цената му ще е точно един милион британски лири. За тях от Brabham Automotive предлагат свръхспортна кола, оборудвана с 5.4-литров V-образен осмак.

Към момента точната мощност и маса на колата не се споменават, но от компанията казват, че съотношението ще е 730 конски сили на тон тегло, като сухата маса на колата ще е под 1 000 килограма.

Аеродинамичните елементи на суперкара ще осигуряват 1 200 килограма сила на притискане, а за привеждането на автомобила в покой ще отговарят мощни шестбутални карбонови спирачни супорти.

Brabham Automotive ще пусне на пазара само 70 екземпляра от модела BT62. Поръчки вече се приемат, като от компанията уверяват, че първите доставки ще бъдат извършени още преди края на годината.

Освен това всеки, който си купи новия Brabham ще получи възможност да бъде обучен на писта, където ще му бъдат разкрити пълните възможности на колата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Колю

    1 1 Отговор
    Спирачни супорти? Кво казА?
  • 2 супер коли

    2 0 Отговор
    Кой знае кой не знае всеки прави супер коли! Лудницата е пълна ! 1000-2000-5000 коня !!!!
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    И със сигурност ще е двуместна за жокеи !!! Цялата от карбон каросерия, върху тръбна рама = 1 милион паунда !!! Това вече е смехотворно. По заявка в САЩ, могат да изработят такава кола, на по ниска цена !!! Всички възли се продават .