Last news in Fakti

20 Април, 2018 18:00 3 534 1

Пикапът Defender ще конкурира X-Klasse

  • land rover-
  • defender-
  • mercedes-benz-
  • x-klasse-
  • пикап

Land Rover ще се опита да открадне клиенти от Mercedes-Benz X-Klasse с пикап на базата на новото поколение Defender, твърди британското сп. Autocar. Премиерата на модела ще се състои през 2020 г., а основните пазари на бачкатора ще бъдат САЩ и Европа.

Пикапът ще бъде построен на базата на Defender с удължено междуосие и ще се оборудва с 2.0-литрови бензинови и дизелови двигатели от семейството Ingenium. Продажбите ще започнат с модификация с двуместна кабина, но по-късно ще се появят и луксозни модификации.

В конструкцията на пикапа ще бъдат използвани множество компоненти и технически решения от други автомобили на алианса Jaguar Land Rover. Моделът ще се произвежда в завода на компанията в Словакия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    14 0 Отговор
    Това все едно са го кълцали с флексо у Перник