Last news in Fakti

23 Април, 2018 15:00 3 228 6

Невероятните приключения на Rolls-Royce Cullinan в пустинята (ВИДЕО)

  • rolls-royce-
  • cullinan
Невероятните приключения на Rolls-Royce Cullinan в пустинята (ВИДЕО) - 1

Британският производител на свръхлуксозни возила, който е под шапката на BMW, подготвя за пускане в серия първия си всъдеход. Прототипът, който все още е покрит с тежък камуфлаж преминава през финалните си тестове, а компанията публикува интересно видео от тях.

На него ясно се виждат възможностите на Cullinan в пясъците на дубайската пустиня. Въпросните финални тестове на Cullinan, който от компанията определят като All-Terrain High-Sided Bodied Vehicle се извършват съвместно с National Geographic.

Автомобилът с висока проходимост е построен на платформата, на която се прави и флагмана Phantom. Под капака на всъдехода е монтиран 6.75-литров V-образен дванайсетцилиндров двигател, мощността на който е 571 конски сили.

Максималният въртящ момент пък е 800 Нм. Той се предава на четирите колела през осемстепенна автоматична трансмисия. Вижте как се представя Rolls-Royce Cullinan в пустинята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗА ПУСТИНЯТА ПО ДОБРЕ СИ ЗЕМИ КАМИЛА

    11 3 Отговор
    А ТОА КИТЮК ДА МУ КУПЯТ И БЕНЗИНОВОЗ КОЙТО ДА КАРА ЗАД НЕГО.
  • 2 Бичето

    9 5 Отговор
    Жалко че не са снимали и трактора който ще го дърпа
  • 3 Хойо

    9 2 Отговор
    Първите двама коментиращи-камилата и бичето.Разбрахме че са животни,ама как са се научили да пишат не е ясно

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГосТ

    6 3 Отговор
    Като го пуснат в Дакар и бие Пежо,тогава да пишат глупости. Е'ти кютука
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.