Last news in Fakti

24 Април, 2018 11:26 4 632 4

"Зъл" пикап за Fast & Furious Live

  • fast & furious live-
  • mitsubishi-
  • l200
"Зъл" пикап за Fast & Furious Live - 1

Британският офис на Mitsubishi Motors направи една специална версия на пикапа L200, която е предназначена за предстоящото шоу Fast & Furious Live. Автомобилът е снабден с ефектна външна обезопасителна система, а задното окачване е с увеличен ход и с джанти, широки 381 мм.

"Зъл" пикап за Fast & Furious Live

Под капака на това L200 е монтиран 2.4-литров дизелов двигател, който обаче е снабден с хибриден турбокомпресор Garrett. Колекторът също е различен, а всмукателната система е напечатана на 3D-принтер. Междинният охладител и с по-голям размер, а въздушният филтър е по-високопроизводителен.

"Зъл" пикап за Fast & Furious Live

В салона на L200 има спортни кресла с карбонова основа и с четириточкови предпазни колани. Пикапът ще е един от трите модела, които марката ще представи в шоуто. Живото шоу "Бързи и яростни" демонстрира автомобили от филмовата поредица, които пресъздават сцени, а каскадьори правят различни трикове с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    3 2 Отговор
    Как кофти са ушили седалките !
  • 2 Муцовски

    4 0 Отговор
    Не "въздушният принтер е по-високопроизводителен", а въздушният филтър.... Вива ММС!
  • 3 Никой

    3 1 Отговор
    Искаме тунинговани коли за нелегални дръпки, а не пикапи за зомби апокалипсис! Това заглавие се превърна от група младежи борещи се с закона с лансъри и еклипси до банда за спасяване на света.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.