18 Май, 2018 10:32 8 629 5

Продава се моторът от "Терминатор 2"

  • harley-davidson-
  • арнолд шварценегер-
  • терминатор-
  • търг-
  • аукцион

Мотоциклет Harley-Davidson, управляван от Арнолд Шварценегер във филма "Терминатор 2: Денят на страшния съд", ще бъде предложен на търга Icons Legends of Hollywood Auction заедно с други реликви от знаменити филми. Очаква се черният FLSTF Fat Boy да бъде продаден за сума между $200 000 и $300 000 (€169 200 - €253 785), съобщава SyFy.

Километражът на мотора, предоставен директно от студиото Carolco Pitures, сочи пробег от 392 мили (631 км). По вилката и калниците има драскотини и дребни вдлъбнатини, получени по време на снимките. Черният винил на седалката е скъсан на три места, а страничните огледала липсват. Подробности за техническото състояние не се съобщават.

На търга, организиран от аукционната къща Profiles in History, ще бъде предложен и друг реквизит от "Терминатор 2: Денят на страшния съд" като кукли, макети и дрехи. Регистрационната табела на мотора "CA 91 9A7218" ще бъде продадена отделно за $1 000 - $1 500 (€846 - €1 270).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 the governor of califonq

    28 1 Отговор
    I'll be back
  • 2 Терминатора

    26 3 Отговор
    Арнолд е №1, да беше станал президент на САЩ!

    Това щеше да е най-добрият президент в историята на Америка.

    Е, жалко...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 гост

    20 4 Отговор

    До коментар #2 от "Терминатора":

    Няма законово право инак и той каза, че би се кандидатирал само и само да не стане Тръмп. Благодарение на него Калифорния дръпна толкова много пред останалите щати и каквато и промяна да става, първо там става. Но има изискване за уседналост и произход.
  • 4 Гост

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Терминатора":

    Той толкова изтрещя в последно време, че добре, че не стана президент. От мистър Олимпия до веган и от заклет фен на колите до екоджендър и фен на електричките!
  • 5 Някой си

    4 0 Отговор
    Напротив! За няколко години разсипа Калифорния! Преди него беше райско място, а сега само пристанище за китайски стоки!