22 Май, 2018 10:18, обновена 25 Юли, 2022 13:09 16 510 7

Какво може да се открие в най-голямата автоморга в света? (ВИДЕО)

  • автомобилна морга-
  • сащ
Какво може да се открие в най-голямата автоморга в света? (ВИДЕО) - 1

Отговор на този въпрос ни дава видеото по-долу, което показва доста запазени автомобили, особено за нашите стандарти. Повечето автомобили в най-голямата автомобилна морга в света, намираща се в един от източните щати на САЩ, са изоставени с ключовете на таблото. В тях има и ценни вещи и дори пари. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон

    31 0 Отговор
    Това е рай за горублянския джамбаз.
  • 2 Някой си

    3 4 Отговор
    В тези автоморги понякога има "добри попадения" ама много рядко!
  • 3 Баш майстора

    13 1 Отговор
    Мисля, че има доста други по-големи автоморги и за съжаление БГ е една от тях. В клипа могат да се водят доста модели, които в момента се търгуват на Горубляне и Ко като НОВ ВНОС, УНИКАТ, КАТО НОВА и т.н, а жалкото е, че доста сънародници дори не могат да си ги позволят.
  • 4 Око

    1 4 Отговор
    ....а в България се залагаше на производство на ....партийни секретари....да ги съберем в партийна морга.,...
  • 5 Шекера

    1 3 Отговор
    Най голямата НЕЛЕГАЛНА АВТОМОРГА в Пловдив е на бат ЗИКО на околовръстното шосе до кв.Прослав ,той продава най евтино в цяла южна България и всички мои братя пазаруват от бат ЗИКО !!!!
  • 6 Smail

    0 2 Отговор
    I as go znam evtin dava zikoto mnogo koli ima
  • 7 Горублянския

    2 0 Отговор
    Е па аз колите дето ги продавам на Горубляне и ги земам от Италия- нали са същата работа. Не виждам драма. Вземам ги така,имам едни майсторчета на Казичене ,,те ми ги правят и после си продавам.Никой не съм накарал на сила.Всеки гледа и прреценява.