Last news in Fakti

22 Май, 2018 15:19 10 192 13

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

  • cars & coffee-
  • изложение-
  • суперавтомобил-
  • хиперавтомобил
Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България - 1

В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода си изложение на суперавтомобили у нас Cars & Coffee. България се присъединява към останалите над 40 държави от общността Cars & Coffee в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия Изток, в които франчайзът вече има дългогодишни традиции и в които се провеждат общо над 120 събития годишно. Някои от тях, например в Бреша, Италия, откъдето са снимките, привличат повече от 1500 участници и над 25 хиляди посетители.

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

На събитието в България всички запалени автомобилни ентусиасти ще имат възможност да разгледат отблизо някои от най-редките модели автомобили в света с двигатели от над 500 конски сили, а собствениците им да се срещнат при закрити врата и да създадат контакти в неформална приятелска атмосфера. На Cars & Coffee Bulgaria ще бъдат събрани над 30 дизайнерски, колекционерски, спортни и класически коли на марки като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin и селектирани модели на Porsche, Mercedes и Jaguar.

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

Притежателите на супер- и хиперавтомобили могат да кандидатстват за участие в Cars & Coffee Bulgaria на онлайн платформата cars.coffee най-късно до 28 май. Онези, чиито автомобили бъдат одобрени, ще бъдат поканени да се присъединят към първата част от събитието на 2 юни в RIU Pravets Resort, включваща закуска и брънч, презентация на проекта и награждаване с приза “Best of the Show” (“Най-добър автомобил на изложението“) под формата на мини Pagani, изработена специално за случая и подписана лично от Орасио Пагани.

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

Ще присъстват специални гости от централата на компанията Cars & Coffee в Италия и представители на авто-мото индустрията, включително от дизайнерските и маркетинг екипи на високия клас автомобили като Ferarri и Pagani. В следобедните часове участниците ще се отправят към София за втората, публична част на събитието. Супер- и хиперавтомобилите ще бъдат разположени пред зала “EFE” на хотел ”Маринела“, а изложението ще бъде отворено за посетители от 17:00 до 19:00 часа.

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

В дългосрочен план стратегията за Cars & Coffee Bulgaria е да реализира и другите типове събития, които се провеждат в държавите от “семейството“ на Cars & Coffee, а именно турове в страната и включването ѝ като дестинация от по-мащабните, международни обиколки със супер и хиперавтомобили.

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пеУничанин

    12 8 Отговор
    С гоуфу ше ги скъсам ;)
  • 2 111

    32 1 Отговор
    Мани, мани, като видят к'ви "магистрали" имаме и повече никога няма да пожелаят да се върнат за подобно събитие в България ... Ужас.

    Тук говорим за висока класа, стил и много пари.
    Хубава инициатива, принципно, но просто условията в нашата държава-село съвсем не са подходящи. И вероятно, това ще е първото и последно участие, за много от участниците, които се включат със своите super-cars (освен, ако не ги извозват с платформи или подобни, но то тогава, където остава тръпката от кефенето ;).
  • 3 васик атанасова

    23 0 Отговор
    само дето нямаме пътища за тях
    иначе колите са си прекрасни
  • 4 Порно

    12 3 Отговор
    Ще е отворено от 17 до 19 часа. Тия явно не искат посетители
  • 5 orasio

    4 4 Отговор
    Я проверете пак, как се казва основателят на Пагани. Авторът на станията да не е от Аскюю, та е изял една буква?

    Коментиран от #6, #9

  • 6 onq s konq

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "orasio":

    Не 1,а 2 букви щото не е Пагани,а Паганини

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    6 1 Отговор
    Какъвто е писателя такава е и държавата ни
  • 8 Max

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ко речИ, ко?
  • 9 Max

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "orasio":

    Правилно е написано. Все пак човека е от Аржентина. Ама ми е странно как толкоз бързо хейтите , а толкоз мразите да мислите?

    Коментиран от #11

  • 10 Ххх

    1 0 Отговор
    Уникално събитие за нашата селска държава със скапани пътища и подскачащи магистрали, ако могат да се нарекат такива! Като лунен пейзаж са! Ще им изпаднат зъбите на участниците, докато се мъчат да се придвижат по тях и втори път няма да повторят, освен ако не докарат тези уникални машини с личните си самолети.
    А името не е ли Хорацио Пагани, изписано на роден език?
  • 11 Защото така

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Max":

    Бесни сме от абсурда който ни управлява
  • 12 Гост

    1 0 Отговор
    В Правец е от 10 до 16:30 часа и след това от 17 до 19 в София. Така са ми казали не знам дали е вярно
  • 13 Кафе

    2 0 Отговор
    Уникално събитие! 5 коли на кръст! Един Мустанг, 3 баварки, 2 GT-R, една умряла Карера... Нямаше нищо общо с написаното в статиите, нито с това, което г-жа Бертони спомена в своето интервю...30 супер редки, "специално подбрани" автомобили от едва ли не всички производители на подобен тип коли. Смях до сълзи! Уж Бугати щели да докарат, ЛаФерари и не знам си още какво...хахахахахахаха...