Last news in Fakti

23 Май, 2018 13:22 2 939 1

Проект "Кортеж" по китайски

  • faw group-
  • hongqi e-hs3
Проект "Кортеж" по китайски - 1

Най-старият китайски автомобилен производител FAW Group, неотдавна обяви за плановете си, според които предстои тотална промяна. До сега концернът произвеждаше автомобили само за правителството, генералитета и за висши партийни функционери, но това ще се промени.

FAW Group ще прави автомобили и за обикновените китайци, но се профилира в т-нар. премиум сегмент. Плановете са до 2025 година на пазара да бъдат пуснати 17 нови модела. Повечето ще са електрически или хибриди, а първият от тях е Hongqi E-HS3.

Базовата модификация ще разполага с един електромотор с мощност 152 коня и ще е само с предно предаване. 4х4 версията ще е с два електродвигателя, които притежават системна мощност 304 конски сили. Интересно е още, че ускорението от място става до 100 км/ч става за шест секунди, а с едно зареждане Hongqi E-HS3 може да измине 600 километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ОЙ

    10 11 Отговор
    Към джипа ще върви и сервиз, който да започне да го обслужва още след втория ден употреба!