25 Май, 2018 12:30 5 509 9

Honda направи пикап, развиващ 270 км/ч

  • honda-
  • civic-
  • type r-
  • пикап
Honda направи пикап, развиващ 270 км/ч - 1

Концепцията, която виждате на снимките е наречена Project P и е направена от екип английски специалисти в завода на марката в Суиндън. В основата на пикапа лежи предсерийна версия на хечбека Civic Type R, премиерата на която се състоя миналата година в Женева.

От оригинала, новата Project P се отличава само по каросерията, а техническата част е оставена без изменения. Англичаните са съсредоточили усилията си върху задната част на каросерията, която е превърната в пикап. Елементите от предната част на интериора са също не са променени.

Honda направи пикап, развиващ 270 км/ч

Под капака на Project P се намира двулитров турбодвигател с мощност 310 конски сили и с максимален въртящ момент 400 Нм. Агрегатът работи съвместно с шестстепенна автоматична трансмисия и според инженерите от Суиндън може да ускори пикапа от 0 до 100 км/ч за шест секунди.

Максималната скорост на Project P е 270 км/ч. Според създателите на странната Honda, това е най-бързият пикап, който се движи по пътищата на Великобритания.

Honda направи пикап, развиващ 270 км/ч


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    12 4 Отговор
    Ако на бугати широн или кьонихсег rs залепя декоративно оръдие на предния капак а на вратите напиша танк, това прави ли го най бързия танк за всички времена вдигащ 400 км ч?!!???
  • 2 ......

    14 2 Отговор
    Хондакито кефи...
  • 3 Общак

    9 0 Отговор
    Абе това колко тона може да вози с 270кмч? Нали е пикап.
  • 4 интилиект

    4 1 Отговор
    витиекъ кът удари и ша стани ут пикап ф смарт куличкъ

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "интилиект":

    Тва е демо версия на VTEC. Щом е с турбо е демо. Ако е без турбо става совалка.
  • 6 Голям праз

    2 0 Отговор
    Не ме интересува колко вдига, важно е, да мога да стигна, когато слезна от асфалта.
    Другото е за комплексарчета, но те могат да си вземат некоя бегачка.
  • 7 Живко Абрашев

    0 0 Отговор
    Преди месец правихме новите настройки на това чудо
    https://m.youtube.com/watch?v=nF18um9VGp8
    Ако някой иска да си коси ливадата супер бързо това е машинката Хонда с нов неофициален рекорд от 150мили в час, постигнат на тестовото трасе в Суиндън. Очакваме в скоро време от топ Гиър да пуснат видеото от теста, както и интервютата с инженерите и пилота направили теста възможен
  • 8 ASD

    1 0 Отговор
    Англичаните, след като са некадърни и вече не произвеждат никакви коли, започнаха да се гаврят с класическите японски бегачки.

    Това което са направили не е много по-различно от американските видеа където унищожават коли с идиотски тестове, от рода на "какво ще стане ако сипя кока кола в резервоара".
  • 9 Newebrat

    1 0 Отговор
    Ееее не аз съм пас!