Last news in Fakti

28 Май, 2018 11:43 55 056 91

Как се краде скъпа кола в БГ? (ВИДЕО)

  • кражба-
  • автомобил
Как се краде скъпа кола в БГ? (ВИДЕО) - 1

През уикенда ви показахме един видеозапис от Великобритания, в който авто крадци успяха да задигнат автомобил за по-малко от половин минута. Сега, едно видео, което циркулира из интернет пространството, показва как се краде скъп автомобил в България. На апашите им отнема повечко време, отколкото на английските им колеги и в крайна сметка не успяват, но иначе методите са сходни. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Кольо

    47 9 Отговор
    Как пък разбрахте,че колегите им от Англия са английски?

    Коментиран от #33

  • 2 Расулюлах

    81 9 Отговор
    Ако ги забележа фъргам вътре у колата торбата с пепелянки и затварям и отивам да ям сладолед

    Коментиран от #3, #19, #39

  • 3 Максуда

    89 3 Отговор

    До коментар #2 от "Расулюлах":

    В смисъл постоянно носиш торба с пепелянки

    Коментиран от #4

  • 4 Расулюлах

    31 4 Отговор

    До коментар #3 от "Максуда":

    Нещо такова
  • 5 Отчаян, младеж!!!

    45 6 Отговор
    Кажете ми, вия който сте възрастни това до кога ще продължава и какво да правим ние младите след като нямаме закони, ами ако на мен или на някой ну се случи, айде на клипа случката бе предотвратена. Но, във случай, че успеят какво се прави колата изчезва и ти си вътре със едни 100 бона е чудесно!

    Коментиран от #6, #10, #12, #41

  • 6 нико

    33 22 Отговор

    До коментар #5 от "Отчаян, младеж!!!":

    Недей си блъска акъла, тия коли са застраховани никой няма да е вътре.

    Коментиран от #9

  • 7 Ричи

    91 4 Отговор
    Какво има да звъним на 112, тоя с дънковите гащи се казва Росен.
    От СДВР да се размърдат малко!

    Коментиран от #8

  • 8 От СДВР

    99 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ричи":

    Знаем ги и двамата. Но шефа каза да не ги пипаме, без да се обяснява защо. Или са ушета, или си плащат, или и двете.
  • 9 Един друг

    42 5 Отговор

    До коментар #6 от "нико":

    Те пък застрахователите как плащат откраднати коли... На един колега му гепиха тойотата преди 2 години - представи на застрахователя ключове, талони, протоколи и т.н. и познай дали още не са му я платили и за какви мъки става дума, при това говорим за един от водещите застрахователи, а не за онази измама на Марешки.
  • 10 Руснака

    39 7 Отговор

    До коментар #5 от "Отчаян, младеж!!!":

    До Отчаян младеж!
    Като за начало, вземи се ограмоти, защото отговора на твоят въпрос, какво да правите "вия" младите, се крие в написаното от теб.
    С тази неграмотност, нищо няма да успеете да направите!

    Коментиран от #91

  • 11 Майстора на тарикати

    41 7 Отговор
    Аз слагам в колата един автоматичен флакон, който се активира ако колата не ме разпознае. За 5-7 сек са мор. След това ги карам директно на бунището или за разфасовка. До сега никой не е избягал и съм напред с кинтите. Пак да заповядат тарикатчетата.

    Коментиран от #47

  • 12 Jack Bauer

    53 1 Отговор

    До коментар #5 от "Отчаян, младеж!!!":

    Скрит ключ прекъсващ захранването на бензиновата помпа, независимо колко е скъп автомобила. Аз така си намерих колата на 30м. от мястото където я бях паркирал, но си я намерих.

    Коментиран от #13, #14, #35

  • 13 Ричи

    16 2 Отговор

    До коментар #12 от "Jack Bauer":

    За бензина да, но при дизел не става. Дойте друг вариант за дизелови коли??

    Коментиран от #15, #16, #20, #22

  • 14 Дискретен герой

    12 11 Отговор

    До коментар #12 от "Jack Bauer":

    Обясни ако не ти е трудно какво представлява тоя скрит ключ дето прекъсва протока на гориво до горивната помпа?

    Коментиран от #26, #87

  • 15 JEEP

    12 6 Отговор

    До коментар #13 от "Ричи":

    Сава, става....
    Зависи от дизела. Повечето имат подкачваща помпа за горивото - прекъсваш нея. Ако няма такава, то има всевтъможни елетромагнитни клапани. Избишраш по-компактен и устойчив на горива (разбирай месингов, не пластмасов) и прекъсваш някъде горивопровода - резултата е същия.

    Коментиран от #18

  • 16 Дизелов печка

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ричи":

    Не е вярно и при дизела се получава.Моята кола така я купих направена от някакъв италианец.Не знам какво е правил и не си и направих труда да проверя,но натискам едно копче,спира притока на гориво и след 2 минути автомобила угасва.
  • 17 bbb

    26 3 Отговор
    да вкарат двама за по 10г. и тогава ще видим.....
  • 18 Ричи

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "JEEP":

    Значи толкова съм попаднал и на майстор, като и дойде време на следващата ще взема отношение. Мерси.
    На БМВ се пипа OBD буксата да не могат от там да я палят, а на по-новите модели не знам как стоят нещата.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 onq s konq

    9 5 Отговор

    До коментар #13 от "Ричи":

    Не съм електричар,но най-простото е да отидеш при майстор да ти постави едно малко и елегантно кранче някъде по пътя на горивопровода/независимо дали колата е дизел или бензин/,което да ти е "сравнително" под ръка-може в купето,може в багажника или под капака на дв-ла-зависи от модела на МПС-то.Можеш пък с прекъсвач да прекъснеш тока от акумулатора към стартера-също е вариант.Истината е,че колкото по-елементарни и "първобитни" са предпазните мерки,толкова по ефективни и трудни за откриване в тъмното са.Това не значи че любимото време на някои крадци е "баш по обед",когато "обработката" на колата почти не прави впечатление на минувачите.
  • 21 пръвосъдието е измама

    37 19 Отговор
    Не те знам кой сте вия "Отчаян младежо" но ако имате кола за 100 бона ми е през оная работа за вас и извинете ме ама не ми е мъчно. Всяка кола на този свят за над 20 - 30 бона е излишна глезотия, грешни пари дадени на вятъра и пълна простотия. Крадците заслужават наказателна санкция, процедура отрязване на ръцете, като по Крумово време. Но тия с колите за по 100 бона и нагоре не мисля че им е чиста работата много. Освен това имат ли такава кола смятай че бълха ги е ухапало.

    Коментиран от #31

  • 22 Гост

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ричи":

    Има вариянт!
    Има реле което управлява помпата и дюзите :)
  • 23 Орбан

    64 3 Отговор
    Единия се казва Росен и е от Орландовци, собственика на колата да сигнализира в МВР с видеоматериала. В квартала го познават, автокрадец си е от едно време. В България е пълно с такива като него, по цял ден само се чудят какво и как да откраднат. Един пирон не са забили. Пълни паразити за обществото.
  • 24 Фен на Бмв

    10 2 Отговор
    На моята и заключвам волана с допълнително поставена ключалка. Нека идват с високотехнологичната си джаджа да я мръднат... Това е варианта- лост на волана,скоростен лост,педали...тея електроники...
  • 25 до 23

    12 4 Отговор
    до 23

    Обади се и подай сигнал на 112 и мвр, за какво го пишеш тука
  • 26 Шляхтиц

    14 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дискретен герой":

    Господине, прекъсва се електрозахранването на помпата!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Иван

    16 7 Отговор
    Бе хора един кранче друг бутони тук таме...кога ще живеете, ако всеки път като спрете на слизане и качване ще вдигате капака на двигателя..има си такива аларми с допълнителен чип към ключа работещ на растояние не повече от 20 см, без който не можеш да старитираш двигателя, работещ на този принцип с кранчетата и копчетата. Даже като му падна батерията на моя и почна да ми гаси двигателя и да пищи посред пътя. Т.е и да сканират сигнала от централното или да разбият бравата, нама как да сканират този сигнал вътре ибез такъв чип няма как да стартират двигателя. Не казвам че това не е непреодолимо, но вече говорим не за 1-2 мин, а доста повече време да се намери откъде да го неутрализират.
    А относно този къде пита какво ще правим. Не знам но тук в Унгария аз за кражби на коли чувам изключително рядко-за 7 години 2 пъти.. но няма как да излезеш от Будапеща и да не светнеш на някоя камера, просто така е направено, че няма как и из всички квартали има камери в началото, а и края на улицта. Вижда се чак дали си с колан или не...Биг Брадър но пътя на колата се знае....гарнирано с много полиция, която не спи е не е със шкембета като на нашите, резултата е показателен...
  • 29 като гостите

    28 2 Отговор
    Аз бедния човечец си спа спокойно като знам че даже и аз не мога да си запаля "хубавата" скъпа (нов внос) 25 годишна барака ... :Д
  • 30 волен сидеров

    12 6 Отговор
    оставяйте колите си с малко гориво -да не могат да отидат далече или да се крият от камерите
    камерите улични или по къщите лични да се узаконят като доказателство-крайно време
  • 31 Суйо

    17 4 Отговор

    До коментар #21 от "пръвосъдието е измама":

    Зависи от гледната точка. За мен повече от 6500 си е загуба за консервена кутия, макадамови пътища(след 5години масово), данъци и ограничения на скоростта/глоби. А 30 бона не съм виждал "на куп", така да се каже. Но..., това не значи, че собственика на премиум автомобил "не го боли".

    Коментиран от #85

  • 32 Селяндур

    21 4 Отговор
    Те са заедно с началниците на районните, вие искате някой нещо да направи - пръснете кратуната на един джамбазин и лесно и бързо ще ви осъдят и ще лежите, освен ако имате много пари и връзки... Спасението е само зад граница - в тези преплетени свински черва или си в играта или гледаш отстрани, пишеш, жалиш се и "глас в пустиня"
  • 33 асддса

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Кольо":

    какви мислиш че са ? Да не би да смяташ, че англичаните не крадат ? Ха
  • 34 някойси

    21 4 Отговор
    Управлявани сме от типичен представител на мутрите а искаме да не се краде и всичко да ни е на ред,няма как да стане.
  • 35 Пророка

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Jack Bauer":

    А ако не си до колата да видиш , че ти я крадът? Зщото в твоя случай явно си бил наблизо , или умишлено си чакал да ти я откраднат , та да видиш дали работи ключа.

    Коментиран от #46

  • 36 Крюшо

    10 0 Отговор
    Незнам какви са , но са пълни аматьори въртят се и се оглеждат като лалугери ,да не говорим че трябва си мноо тъп да не видиш видеорегистратора ....но тъй като нищо не са гепили ги боли и да ги привикат .
  • 37 Въпрос

    3 1 Отговор
    Някой може ли да каже модела на скъпата колата ?
  • 38 deadman1488

    0 6 Отговор
    АЗ ИМАМ 3 СИСТЕМИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБИЯТ И КОЛИТЕ МИ СА СИ МОЯ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ЗАВИНАГИ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 незнайко

    7 0 Отговор
    Аз ли съм луд или ме правят на откачен ? Това си е показно от МВР как се краде кола !!!
  • 41 С право

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Отчаян, младеж!!!":

    си отчаян - с тази на какво друго да правиш...
  • 42 Ехооо разбирачите

    2 0 Отговор
    Кажете модела на колата
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Иво

    8 0 Отговор
    с мвр и без мвр все си е тая след два дена са освободени,само растрел за тия боклуци като оня плъх от пловдив...
  • 45 Той

    4 0 Отговор
    Както полицията така и прокуратурата и съдебната и законодателната власт всячески се стремят нещата да си останат по старому. В НПК няма термин кражба на кола, а ПЗО /противозаконно отнемане/, което си е вратичка. В новия проект на ЗДвП полицаите лобират за определени търговци на авточасти, като се стремят да наложат монопола на фирма Тандер и други 2-3 такива, като забранят търговията с употребявани части под предлога, че по този начин ще спрат кражбите, което е глупост и храна за наивни лайци. Нов капан за потребителя. В цяла Европа търговията с употребявани стоки цъфти, но България е безспорен номер 1 в ЕС при автокражбите.
  • 46 сервиз автоматици

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Пророка":

    Става въпрос за електротехнически ключ - прекъсвач.Бензиновата помпа има кабел който подава ток.Кабела се прекъсва и се слага реле което се контролира с ключ скрит под таблото.Когато слезеш от колата превключваш на отворена верига.Пичовете се качват, палят с горовото което е останало по маркучите.Колата гасне след 2-3 секунди защото бензиновата помпа не работи.Пичовете имат 2 варянта.Или да теглят колата, или да я бутат броня в броня.Което през деня няма как да стане.Айде са биткойн младоците ходете и се правете на интересни разбрахте нещо ново от старите механици.Че ми е писнало с ваште DCT трансмисии..чупите ги през 1 година
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ALARM

    4 0 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ СЛОЖЕТЕ СКРИТО КЛЮЧЕ ИЛИ ВТОРА АЛАРМА СПИРАЩТА ЗАПАЛВАНЕТО
  • 49 Тъпанар

    5 0 Отговор
    Като слизаш от колата си взимаш я волана,я педала на газта!Айде сега да го видим,какъв шофьор е!!!
  • 50 Яко гъзе

    9 0 Отговор
    Най-хубавото мани си седалката и да го питам тогиз как се кара клекнал.Якооо...
  • 51 ПРЪЧ

    2 3 Отговор
    АЛАРМИТЕ СА ЗА ДА ПЛАШАТ КОТКИТЕ И ДА БУДИШ РАНО ЗА
    КЕФ КОМШИИТЕ.
    КОЛАТА Я ПАЗИ КАСКОТО И ЯКИТЕ ТУПАНИЦИ ОТ ХОРАТА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ.
  • 52 Тошко Африкански

    7 2 Отговор
    Пускайте клипа в Господарите само там ще ги оправят джамбазите.
  • 53 крюшо

    4 0 Отговор
    за крадците няма проблем, крадат и окото им не мигва, дори и никове!

    Коментиран от #55

  • 54 крюшо

    0 1 Отговор
    викам си на кой ми прилича, и гледа от клипчета да го докара! снимай, покажи са,опашка ще има, за автографи! завист ще пада!

    Коментиран от #58

  • 55 крюшо

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "крюшо":

    крадеца вика дръжте крадеца, аз винаги си пиша този ник :)
  • 56 гост

    0 0 Отговор
    извънземната да се покаже, какъв добър професионалист е! във всичко лошо!
  • 57 крюшо

    0 0 Отговор
    да са събудиш , гола вода, нямаш толкова акъл!
  • 58 крюшо

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "крюшо":

    умнееш ама трудно ....не става требе акъл :)))
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 крюшо

    0 0 Отговор
    не само дебил а и неграмотен при това си...
  • 62 крюшо

    0 0 Отговор
    с болен не се спори!
  • 63 крюшо

    0 0 Отговор
    требе= грамотен ! от къде го открадна пак!? като ти харесва моят Ник, пиши ! не ме интересува! с кукубенд не се занимавам повече!
  • 64 крюшо

    0 0 Отговор
    от какво си болен ...генни мутации, неблагоприятна наследственост, непълноценност на генеративните клетки на родителите, хромозомни аномалии, усложнения при раждането ...кажи няма лошо.
  • 65 крюшо

    0 0 Отговор
    крюшкин ,лабав си ....
  • 66 крюшо

    1 0 Отговор
    ти какво роди! като тебе !помощ помощ! ох пълноценния! мозъка като е болен?това какво е?за Рогош!
  • 67 крюшо

    0 0 Отговор
    кусурлии, да намират кусури! без един ден стаж! да пази Господ от вашите хромозоми!
  • 68 гост

    0 0 Отговор
    сляпата баба се прави на умна! раждането ми е виждала!хахаха! такива не заслужават деца да имат!
  • 69 крюшо

    0 0 Отговор
    на въглищаров, 300 кг захарна жена, при тия кила, едва ли е жива?
  • 70 гост

    0 0 Отговор
    Тук коментиращте определено са с психични отклонения !!!
  • 71 крюшо

    0 1 Отговор
    майка и син,герои на нашето време , правят чата в този сайт неприятен! с психични отклонения е такъв индивид, който не спира да тормози някого ,цяла година,без да искам да ги познавам! прочетете и преценете! някой ако ви обижда, вие ще мълчите ли? като не им оттърва, отсрещния винаги е с някакви отклонения! това е нахалост!

    Коментиран от #73

  • 72 ДОБРОНАМЕРЕН

    1 0 Отговор
    Пич, ти добре ли си ,какви ги пишеш, не мога да разбера но определено нещо те мъчи много .Не са виновни тук коментиращите,проблема е в теб.Замисли се .
  • 73 крюшо

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "крюшо":

    Не издържам вече ,всички са идиоти и ме мразят ,ще се самоубия ...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 крюшо

    0 0 Отговор
    никой не ме мрази! гледаш да всяваш омраза! измислен тип! войната на лудия няма край!
  • 76 гост

    0 0 Отговор
    добронамереното ,хромозомно семейство!
  • 77 крюшо

    0 0 Отговор
    ти обиждаш хората на идиоти, крадецът на неща! ваша семейна черта, да лъжете!иначе как се продава толкова кинкалерия!
  • 78 крюшо

    0 0 Отговор
    вас кой ва обича? освен ,някой дявол! извънземния мъж с очила! побойници!
  • 79 крюшо

    0 0 Отговор
    знам че имам проблеми но ми е по наследство,дядо беше брат на баба и не съм виновен че съм по умен от повечето тук...
  • 80 сен тропе

    0 1 Отговор
    крюшооо ! изтрака от всякъде,но не се предавай ! ние сме с теб !!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 крюшо

    0 0 Отговор
    умен съм, но не съм казал най умния! а ти си под всякаква критика! купи си магаре,да си угасиш страстите! купи и на мангострелеца!
  • 83 крюшо

    0 0 Отговор
    нещастник намира нещастник! абсолютно нормално! закона на дивата природа!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Амтон 1

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Суйо":

    Как ги изчисли точно 6500 ? :):):)
  • 86 Майбах

    0 0 Отговор
    Дайте линк към видеото
  • 87 Бай Ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дискретен герой":

    Ухахахааааааа...
  • 88 Бате Иван

    1 0 Отговор
    Единият е Жоро Генерала му викат от кв. Орландовци.

    Полицията ако иска да го намира.
  • 89 гост

    0 0 Отговор
    нимфа, кажи сега сексуалните подвизи с кожичката! ти да не останеш назад! нищо не знаем за твоя самотен живот! само като някоя старозагорска клюкарка, за други говориш! отначало,аз имам пари,коли,всички та затапиха и млъкна! сега с мене започна ,недей така,това е женски манталитет!

    Коментиран от #90

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Отчаян младеж

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Руснака":

    Първо, съм писал бързо и второ иди се прегледай преди да взимаш решения кой е грамотен и кой не смешник!