6 925 4

Чехите тестват новата Octavia тайно

Автомобилът, който виждате на снимките изглежда като стандартно комби на настоящата Skoda Octavia, но според експертите от Carscoops това съвсем не е така. те са на мнение, че автомобилът представлява тестови образец на новото поколение на Octavia, серийното производство на което е планирано за след две години.

Специалистите обръщат внимание на преработената предна част на каросерията. Автомобилът разполага със съвършено различна долна част на радиаторната решетка, като се предполага, че зад нея се крие и съвсем нов тип радиатор. Освен това на колелата са монтирани датчици, а пак според информация на Carscoops, вътре колата е наблъскана с изпитателно оборудване.

Всички тези показатели ни карат да мислим, че именно това е наследникът на настоящата модификация, която е обозначена с вътрешнозаводски индекс 5Е. Новата Octavia трябва да навърти доста тестови километри преди да бъде пусната в серийно произвнодсво, я това, че е скрита под старата каросерия не е учудващо и се практикува от всички големи автомобилни компании.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • doe
  Отговор
  1 16:46  29.05.18
  Много грозно решиха да разделят фаровете.Вчера гледам една октавийка преди тоя фейс,мчи то красота,то туй на нищо не прилича.
 • Дани
  Отговор
  2 21:07  29.05.18
  Голям праз
 • Иванчо l-ви
  Отговор
  3 10:57  30.05.18
  Голф 6 комби в нови дрехи... Нищо ново под слънцето !!!
 • Иванчо l-ви
  Отговор
  4 10:58  30.05.18
  Оп грешка от 2015 вече използват платформата на Пасат 5 ! А оборудването ще е от 6-цата

Напиши коментар:


Публикувай