Last news in Fakti

29 Май, 2018 13:54 4 804 2

Бронирано чудовище с 50 см клиренс

  • inkas „-
  • sentry-
  • mpv
Бронирано чудовище с 50 см клиренс - 1

Канадската компания Inkas, специализирана в производството на бронирани автомобили, представи нов модел от семейство Sentry, който е наречен MPV. Публичният дебют на всъдехода с 50-сантиметров клиренс ще се състои в края на месеца в Отава.

Inkas Sentry MPV е построен на платформата на многоцелево бронирано транспортно средство АРС, но за разлика от АРС, новият Sentry MPV е с по-ниска маса, а вариантите за салонно оборудване са повече. Освен това всъдеходните възможности са още по-завишени.

Бронирано чудовище с 50 см клиренс

Sentry MPV е предназначен за правоохранителни органи, спецслужби и граничари, като в него могат да пътуват до шест души. За тягата на бронираното чудовище се грижи 6.8-литров турбодизелов двигател, мощността на който е 395 конски сили. Максималният въртящ момент е 1 085 Нм.

Агрегатът работи съвместно с шестстепенна автоматична скоростна кутия, която предава момента и на четирите колела. Максималната скорост на Sentry MPV е 140 км/ч. В зависимост от предназначението, всъдеходът може да се оборудва по много различни начини.

Бронирано чудовище с 50 см клиренс


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    21 5 Отговор
    Щом не е на ток не ми го хвали!:) Много ще замърсява!:) Отговаря ли на евро-6?!:) Ха-ха-ха! Много ме кефат щатите, канада и напоследък разни други джендъри! Що не направят военните машини на ток,самолетоносачите с платна, а подводниците с гребла!:)

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    И подводниците ще плуват вълнообразно, за да могат гребците да си поемат въздух.