Last news in Fakti

4 Юни, 2018 11:55 3 214 0

Jeep ще живее!

  • jeep-
  • fiat chrysler automobiles
Jeep ще живее! - 1

След като стана ясно, че шефът на Fiat Chrysler Automobiles Серджо Маркионе се кани да прати в историята марката Chrysler, веднага се заговори и за Jeep. И докато нещата около Chrysler все още не са ясни, то на срещата на инвеститорите на FCA се разбра бъдещата съдба на Jeep.

Американският производител се подготвя да пусне, както абсолютно нови, така и добре забравени стари модели. Интересно е още, че за всеки от моделите на Jeep е предвидена и електрическа версия. Плановете предвиждат още значително разширяване на гамата от хибриди, както и на монтиране на автономни системи от трето ниво.

Сред многото предвидени новости с най-голям интерес се очаква появата на Grand Wagoneer, който ще се превърне в най-луксозният и най-скъп всъдеход в цялата история на марката.

Jeep ще живее!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА