5 Юни, 2018 13:29 3 953 3

Отнеха Ferrari от баща, не плащал издръжка

  • ferrari

Суперавтомобил Ferrari 456 GT бе конфискуван от киевски бизнесмен за натрупани дългове и пуснат на търг, с който да бъдат погасени. Юрий Чернецкий натрупал задължения в размер на 260 000 гривни (16 600 лв.) към бившата си съпруга, след като отказал да плаща издръжка, съобщава ТСН.

Чернецки не бил съгласен с решението на съда и смятал да го обжалва, за да си върне колата. Твърди, че принципно бил готов да плаща издръжката, но жена му не позволявала да вижда детето им.

20-годишното Ferrari се продава за 2.15 млн. гривни (€70 000). За сравнение подобен автомобил в Германия струва около €50 000, но въпреки това кандидат-купувачи не липсвали.

Пробегът на автомобила бил 17 200 км и като се изключели дребните драскотини по каросерията и леко износеният салон състоянието му било много добро. Ferrari 456 GT има 5.5-литров V12 с мощност 442 к.с., който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.5 сек. и максимална скорост 300 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е иии

    5 5 Отговор
    И нас 'кво ни интересува някакъв хохъл, че не плащал издръжка !?!? Няма ли важни новини и проблени от България, че ни занимавате с житието и битието на усрайнците?
  • 2 Илиян

    0 14 Отговор
    Моля да ме поправите ако греша,.....НО ТОВА НЕ Е FERRARI....реплика,може би!!????!!!!
  • 3 Илиян

    7 1 Отговор
    В грешка съм....извинявам се за спама