6 Юни, 2018 19:06 7 724 7

Mercedes-Benz пуска абонаментна услуга

  • mercedes-benz-
  • абонамент-
  • сащ

Искате да карате различен Mercedes-Benz всеки месец? Няма проблем, стига да се жител на Филаделфия или Нашвил. От този месец немската компания пуска в двата американски града абонаментна програма, наречена Collection, която ще конкурира аналогичните услуги на BMW, Lincoln и Cadillac.

Абонаментът има три нива - Signature, Reserve и Premier. Всяко от тях осигурява автомобил по желание по всяко време на денонощието и "иконом", който да помага на клиентите. Техническото обслужване и застраховката са за сметка на Mercedes-Benz, а колата се доставя на посочен от абоната адрес.

Базовият план Signature струва $1 095 (€930) на месец и засега е достъпна само в Нашвил, щата Тенеси. Тя предоставя достъп до седана, купето и кабриолета C-Klasse, кросоувъра GLC, роудстъра SLC и седана CLA 45 AMG.

Месечната такса за нивото Reserve е $1 595 (€1 355), а предлаганите модели са Е-Klasse, кросоувърът GLE, седанът и купето С-Klasse, роудстърът SLC и всъдеходът GLC 43 AMG.

Най-скъпият вариант Premier излиза по $2 995 (€2 545) на месец и на първо време ще бъде достъпен само във Филаделфия, щата Пенсилвания. В него е достъпна цялата гама на Mercedes-Benz, включително и най-мощните модели на AMG.

Всички абонаментни планове позволяват еднократно заплащане за активиране на услугата в размер на $495 (€420), като за нивата Signature и Reserve може да се плаща на ден, а не на месец, или по $50 и $75 дневно. Програмата не предвижда надграждане на плановете от по-евтин към по-скъп.

Освен аналогичните програми на BMW, Lincoln и Cadillac в Щатите набира популярност абонаментът за Volvo. Той струва $600 (€510) и позволява ползването на нов автомобил всеки месец. Засега обаче услугата предлага само кросоувъра XC40.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бензззззз

    6 0 Отговор
    Какво няма да измислят!! Обаче за подарък ще е супер яко! Онея имат пари
  • 2 Инкогнито

    8 5 Отговор
    И предлагам за 0 -$,€,£,ЛВ, впряг от 8 русофоба в рамките на София по желание и премиюм пакет Тодоров,Плевналиев,Инджев,Андреев теглят с 3 възела за 1 час!!
  • 3 Василев

    4 12 Отговор
    Селяни, откажете се от вашите Беемвета и карайте само Мерцедес-и. Ако ви е във възможностите.
    Агент Аертон Сена. ЦРУ!
  • 4 Никой

    2 4 Отговор
    Ами това е бъдещето на автомобилния пазар. Забравете за собственост, особено при луксозните и скъпи коли от висок клас. Просто те стават все по-сложни, и натъпкани с джаджи, че много по-лесно е просто да си я наемаш, без да се притесняваш за ремонти и т.н. Вече 80% от скъпите Мерцедеси и БМВ-та в САЩ се lease-ват от първите им собственици за по 2 години, докато си плащат месечно. Когато изтекат тези 2 години ти дават следващата генерация - чиста работа. Няма какво да му мислиш за обезценяване и какво ще работи или не в тая кола след 5-10 години.
  • 5 bmw

    7 22 Отговор
    Ти си карай кенефа мерцедес.Рено с друга емблема.Само пенсионер и промит мозък могът да харесат това извръщение.

    Коментиран от #7

  • 6 Иво

    12 1 Отговор
    Като по млад бях голям фен на БМВ, но като се качих на Мерцедес и вече 10 години не слизам ,а имам ли възможност няма и да сляза.
  • 7 Gencho

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "bmw":

    Ще си го карам, бе! Даже зимата като падне снега, пак ще си го карам...