7 Юни, 2018 11:32 5 399 9

Бейби G-Klasse от Suzuki

  • suzuki-
  • jimny
Бейби G-Klasse от Suzuki - 1

В интернет пространството се появиха фотографии на новото поколение на всъдехода Suzuki Jimny. Първоначално фотографиите изтекоха в японски блог, но впоследствие бяха премахнати. Преди това обаче фотографиите бързо се разпространиха в Мрежата.

От снимките на новото малко автомобилче с висока проходимост, а и от наличната информация до момента става ясно, че Suzuki Jimny си остава сериозен всъдеход. За разлика от Vitara, която вече си е "паркетен" SUV, новото Jimny пак е на рама, с двустепенна раздатъчна кутия и с цели мостове отпред и отзад.

Бейби G-Klasse от Suzuki

Размерите му отново са малки - дължината на новото Jimny е доста под четири метра. Външността му обаче е станала още по-ръбата, като наподобява тази на G-Klasse и същевременно на своя прародител - Suzuki Samurai. Въпреки грубите черти Jimny е значително по-модерен.

Що се отнася до двигателите, то за Япония ще е наличен мотор с 660 см3, като идеята е наред с габарити под 3.4 метра, колата да попада в класа на т.нар. кейкари. За Европа обаче ще е наличен и по-сериозен двигател. Той ще е от семейството Boosterjet. Ще е наличен и атмосферен агрегат с обем 1.2 литра.

Бейби G-Klasse от Suzuki


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин Властелин

    5 15 Отговор
    Не може да се мери с предстоящото ново поколение на върховния SUV.
  • 2 Гост

    14 0 Отговор
    Супер. Стига с тези камиони. За селски и вилни райони с тесни пътища, влачени от порой, ще е перфектна кола. Размерите съответно и теглото ще намалят разхода и ще е удобна и за ежедневни пътувания до работа, за хора в отдалечените планински райнони до големите градове. Отдавна търся нещо подобно, но сегашното Джимни е с много малък багажник, с две врати и не става за семейна кола. Т.е трябва да се поддържат две коли, което не ми е вариант.

    Коментиран от #3

  • 3 724

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Вземи си Самурай Дълга База. страхотна кола е, практически без поддръжка

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "724":

    Редки са и няма добре запазени екземпляри. Повечето са много изгнили.
  • 5 2708

    8 0 Отговор
    Много свежо изглежда с тази зелена боя. Интересно ми е каква ли ще му е цената. Като цяло сузуки имат мнгого добро съотношение цена качество доста приятни коли са. Новото джимни добре изглежда за в града макар че мястото ще му е в планината но в търсенето на паркоместа ще бъде една идея по лесно
  • 6 бай онзи

    6 0 Отговор
    екстра е количката
  • 7 Top Cars

    1 6 Отговор
    Запомнете че G-Class си е G-Class.....Всичко друго е имитация !!!
  • 8 Я. Петров

    1 5 Отговор
    Сериозен мотор 1,2 хахаххахахаха . Косачка.
  • 9 пак аз

    3 0 Отговор
    Jimny и Samurai си приличат с G само в главите на плиткоумни джурналя дето търсят да палят спорове и цъкания. Иначе е перфектния автомобил за катерене където и да е, както и за в града заради габаритите.