13 Юни, 2018 19:16 8 040 1

Щракнаха новата "тройка"

  • bmw-
  • 3er-
  • g20

Холандски фотограф успя да заснеме за първи път новото BMW 3er G20 отблизо. Даниел Хук забелязал седана пред боксовете на "Нюрбургринг" и побързал да го щракне преди да му попречат инженерите и механиците на компанията.

Според фотографа големите колела и въздухозаборникът свидетелстват, че колата е от някоя от мощните шестцилиндрови модификации или поне има M-пакет. Въпреки камуфлажа на снимките се виждат добре широките "бъбреци" и различните фарове. Светлините са визуално обединени с радиаторната решетка като в актуалната "петица".

По неофициална информация 3er G20 ще получи мощни версии M Performance, позиционирани под M3 по подобие на другите нови модели на BMW. Според британското сп. Autocar моделът ще дебютира именно с шестцилиндровите модификации M340i M Performance (360 к.с.) M340d xDrive M Performance (320 к.с.). По всичко личи, че холандският фотограф е успял да заснеме точно такъв автомобил.

BMW не планира съкращаване на дизеловата гама. Новата "тройка" ще се предлага с три-, четири- и шестцилиндрови нафтови мотори. За първи път двойно предаване ще може да се поръча дори в базовите модификации.

В основата на G20 ще залегне модулната архитектура CLAR, на която са построени 5er и 7er. Това ще помогне теглото да бъде намалено с поне 50 кг. От BMW са си поставили за цел новата "тройка" да стане най-аеродинамичният модел в сегмента. Според Autocar коефициентът на въздушно съпротивление ще бъде 0.22. Моделът ще бъде представен догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бърза

    0 0 Отговор
    обзалагам се, че ше е като старата