Last news in Fakti

9 Юли, 2018 10:56 4 404 4

Дрифт извън асфалта с Bugatti (ВИДЕО)

  • bugatti-
  • veyron-
  • grand sport vitesse wrc
Дрифт извън асфалта с Bugatti (ВИДЕО) - 1

Става дума за предшественика на Chiron, който вече не се произвежда, а цените на наличните екземпляри продължават да растат. Това обаче едва ли притеснява собственика на едно Bugatti Veyron, при това от лимитираната серия Grand Sport Vitesse WRC.

По време на британското автомобилно шоу Heveningham Hall Concours, собственикът на Vitesse WRC показа възможностите на колата извън асфалта с ефектни дрифт изпълнения. Автомобилът, с мощност 1 200 конски сили дълго време беше най-бързият кабриолет в света, достигнал скорост от 408.84 км/ч. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan

    5 1 Отговор
    Браво на собственика, щом може да си го позволи. Някъде бях чел че 4 гуми струват 80 000 долара тъй като са специална разработка на Michelin за скорост над 400 км/ч
  • 2 Кош

    6 3 Отговор
    и аз като другите разбирачи във форума ще кажа че това е прехвален кош и много по-добре ще ми е в Дачия Дъстър кола на годината за 2355 година.
  • 3 незнайко

    2 2 Отговор
    Много пушилка за нищо. Такъв дривт и с обикновена Жигула или Москвич ще се направи !!! Защо е на тровата дривта ? За да не си износи гумите прехвалената кола !!!
  • 4 Xaxa

    5 0 Отговор
    Тя тая нива поне 10 пъти по равна от улиците У назе...