12 Юли, 2018 13:49 5 170 6

Брутален брониран всъдеход с V8 (717 к.с.)

  • всъдеход-
  • rezvani motors-
  • tank military edition
Брутален брониран всъдеход с V8 (717 к.с.) - 1

Калифорнийската компания Rezvani Motors представи всъдехода Tank Military Edition. От стандартната версия иновацията се отличава с бронировка на купето, както и с допълнителни средства за защита.

Още нещо любопитно е, че този вариант е с V8 двигател Hellcat, мощността на който е 717 конски сили. Tank Military Edition разполага с бронирана капсула, покриващи най-високите норми на защита, както и с кевларени кожуси за акумулаторите и за резервоара.

Брутален брониран всъдеход с V8 (717 к.с.)

Дъното на всъдехода също е усилено с цел предпазване от мини. В списъците с допълнително оборудване има екстри като защита на радиатора, военни гуми, с които може да се кара и когато са спукани.

За бруталния всъдеход са налични още система за димна завеса, система за нощно виждане, заслепяващи прожектори, сирена, противогази и много други. Началната цена на Tank Military Edition е $295 000.

Брутален брониран всъдеход с V8 (717 к.с.)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    17 13 Отговор
    Тойота FJ с допълнителни ламарини за бронировка и сменен двигател. Простотия сделана от арабески в щатите.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чеп

    5 4 Отговор
    Притоплена маджа.
  • 4 БКП

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Кви глупости си написал, осъзнаваш ли? И кой въобще те пита, та плещиш? И само за твое сведение- основателя е американец от ирански произход, а иранците не са араби- немат нищо общо с арабите. Персийци са. Земи па прочети малко
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Реалист1

    7 2 Отговор
    В щатите какъвто и да си, всяка измислена простотия ти е простена, ако носи пари