Last news in Fakti

20 Август, 2018 11:02 23 276 52

Доставиха нова Tesla с... различни врати

  • tesla-
  • model 3
Доставиха нова Tesla с... различни врати - 1

Клиент получи чисто новата си Tesla Model 3 с... две различни врати. По-конкретно става дума за тапицерията на вратите, която е от различна материя и различна на цвят. Недопустимата грешка е следствие от първоначалното забавяне на производството на най-евтината Tesla.

Сега, заводите бълва с пълна сила и се стремят да изпълнят поставените им планове за 5000 електромобила на седмица. Това обаче явно се отразява на качеството на сглобката, която и преди това не се славеше като кой знае колко добра.

Интересното е, че фрапантната грешка не е забелязана, нито от специалистите в завода, нито от подразделението, доставящо новите автомобили по домовете на клиентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ел Сектант

    37 16 Отговор
    Ааа, не! Това си е чист фотошоп.
  • 2 123

    64 4 Отговор
    При тази цена, меко казано, недопустимо! Все тая дали говорим за Тесла или друг!
    Смешници!

    Коментиран от #25

  • 3 омъскаряване

    60 11 Отговор
    Хахахаха 'ся да чака първия дъжд и без броня, ще остане !!!!
    Свети Илон отдавна копаее дъното !
  • 4 Гост

    62 4 Отговор
    А бе, Серем това и в АвтоВАЗ не си го позволяват. Срамота.
  • 5 Driving pleasure

    37 5 Отговор
    Ахахахах К О Ч И Н А! ! ! Разбира се Свети Илон ще каже сега че са били германците ;) за щастие на тоя друсалник (официално си призна че друса "заради напрежението") има толкова много сектанти, които продължават да му се връзват - но на инвеститорите почва да им писва... а в крайна сметка се оказа и че арабите хич нямат намерение да потрошат 70 милиарда за дивотията на тоя :)
  • 6 kjl

    37 5 Отговор
    78000 долара??? Та нали тези тесли модел 3 щяха да са евтини. Нещо от порядъка на трийсетина хиляди долара!! КО стана?? Та за тази цена в краварника може да се купи доста сериозен автомобил. Вярно сглобен пак там, тоест калпаво, но все пак марков.

    Коментиран от #12

  • 7 13245

    28 6 Отговор
    Очаквам сега от Тесла да изпратят сметка за доплащане, защото това няма да е грешка, а просто още една екстра, която ще бъде добавена в каталозите.

    Коментиран от #11

  • 8 хе хе

    27 1 Отговор
    В тая връзка за един стааар виц се сетих: Купил си един човек москвич след години чакане и спестяване, качва се да го покара, а вътре все нещо дрънка, я табло, я кора на врата я друго. Слязъл и решил от кората да почне да види, сваля я а вътре комплект чук, гайчен ключ и отверка и бележка "Извини друг, плань" !
  • 9 Еxtra

    23 0 Отговор
    Да почака малко , това е уникат!
  • 10 Антиелектрика

    24 5 Отговор
    Това ли трябваше да е колата, която щеше да разбие М3 - бухахахахаха
    Един ъпдейт по нета и всичко е ок - хахахаха Дори и аз не съм вярвал, че могат да са такива смешници.
  • 11 омъскаряване

    33 4 Отговор

    До коментар #7 от "13245":

    Хаха екоджендърите, ще получат оргазми, като чуят, колко трябва да доплатят за екстрите "еднакви кори на вратите" и "дъждоустойчива броня"

    Коментиран от #38

  • 12 Driving pleasure

    27 3 Отговор

    До коментар #6 от "kjl":

    Щяха да са $35 000 ... ама то това обещаването не е като даването :) Взе на половин милион балами по хилядарка за евтина еектричка и после им каза сори батки тя и 5 хил не струва ама ще ви я продам за 49 000 - пак съм на загуба ама поне ще потъвам по бавно и ще завлека повече тъпани с мене :)

    Коментиран от #14

  • 13 Зомби с квадратно чело

    21 2 Отговор
    Контрол по качеството, контрол по качеството, контрол по качеството....... милион пъти му го казаха хора които не му мислят злото забрави ги тези срокове и глупостите по социалните мрежи, забрави Уол стреет с техните игрички не прави никакви компромиси с качеството, никакъв толеранс към не добро качество или безопасност на трудът а той почна палатки да прави да съкратява тестове и т.н!!!!
    И сега за десерт абе къде е гост да даде дневният бюлетин за цените на акциите на Тесла ще остане много изненадан какво се случва!!!!!
  • 14 Зомби с квадратно чело

    24 1 Отговор

    До коментар #12 от "Driving pleasure":

    Базовият модел е 35000$ обаче интересното е че редът на поръчката зависи от цената на колата което е прецедент в историята!!!
    Тоест аз ако си поръчам базов модел преди година ще чакам повече от теб ако ти си поръчаш за 60000$ днес.

    Коментиран от #18

  • 15 гост

    22 3 Отговор
    Привърженик съм на Мъск, но това е абсурдно, както и падането на броните, както и разликата във фугите на вратите, както и проблемите с отключването и много други. По-добре да бяха продавали по-малко, да направят бета версия, която да мине тестове и да произвеждат качествено, защото сега произвеждат коли, които са недодялани и ги дооправят след това извън поточните линии, а това струва повече пари в крайна сметка. Един такъв случай срива цените на акциите и нулира напъните да достигнат определена бройка произведени коли. Работниците казват, че в завода на Тесла е много по-неприятно отколкото на другите производители, понеже са подложени на много стрес и усилия, както и незачитане на правата им наред с ниското заплащане и минималните почивки.

    Коментиран от #16, #32

  • 16 Антиелектрика

    13 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    За първи път да напишеш смислен коментар. Поздравления!
  • 17 SAAB

    17 1 Отговор
    Празната бутилка от водка във вратата на жигули беше виц........това не е обаче :)

    Коментиран от #49

  • 18 гост

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Зомби с квадратно чело":

    Да, глупаво е и е много неприятно. Достатъчно основание да си оттеглиш поръчката. Важен е реда на записване, а не дали от колата ти ще спечелят повече или по-малко. Според мен ако направи обратното, да пусне първо евтината, тогава ще спечели хората, макар ид а не печели пари.

    Коментиран от #19

  • 19 Зомби с квадратно чело

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Това се прави отново заради Уол стреет щото обеща печалба за Q3 още!!!!!
  • 20 Емо

    7 2 Отговор
    Как да го и забележат, като на корите има цветни найлони, които клиентът сам сваля...
  • 21 Пламен

    10 4 Отговор
    Много е готина така! Ще повлече крак в дизайна. Принципно мексиканците щяха да го забележат, но ВЕЛИКИТЕ американци от край време са си кон с капаци.
  • 22 Driving pleasure

    14 3 Отговор
    Всъщност базов модел за 35к и да си поръчаш няма да ти го произведат - поне докато не стигне 10 000 коли седмично, което надали ще стане скоро "евтината" 3ка няма да се произвежда - тия които направиха поръчките на зелено ги направиха имено за такава и чакат вече 4та година - по напористите доплащаха за тази от 49к. ------------ а как всички други виждат какво предлагат? Не може да искаш да си напреко на 100 години традиции в производството през които всяко нещо е доизпипвано и грешките минимизирани, да искаш да си все по-различен и да ти се получи - всъщност произвоството му е повече от жалко. Вместо да назначава хора за доставка на колите по домовете трябваше да увеличи работниците в сервизите че е смешно да чакаш по 6 месеца. Само с туитове не става! Трябва и сериозна работа! Тесла е един имиджов балон без покртие и се надявам до 1-2 години като се появи сериозната конкуренция да фалира окончателно!
  • 23 mediator37

    11 2 Отговор
    Някои хора ще разберат, че колата не се състои само двигател.
  • 24 незнайко

    3 15 Отговор
    Тапицерията ли е най важното нещо в колата, че правят от мухата слон. Който сглобява вратите откъде да знае, че клиента не ги е искал така ??? Доктават му ги и той ги поставя . Кой обръща внимание на задните врати отвътре ???

    Коментиран от #28, #29

  • 25 БМВ фен

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Тесла-дърводелско пособие с което се дяла дърво!!!!
  • 26 Зорлем

    12 2 Отговор
    78 хил. долара?! Това е всичко друго, но не и евтино, хеле пък за щатите. Не знам колко е "напомпана" и накичена точно тази бройка, ама за тези пари там, на онзи пазар, могат да са вземат кажи-речи 4 (словом "четири") базови Форд Фокус.
  • 27 $305

    8 2 Отговор
    е цената на акция днес. 9%спад за ден заради вратата ;) Все пак ако стане по-малко от $275 ще е добре да се купят няколко. Мъск може да се окаже стар хитрец и нарочно да прави грешки, че да изкупи на по-малко.

    Коментиран от #30

  • 28 Антиелектрика

    11 2 Отговор

    До коментар #24 от "незнайко":

    Ти сериозно ли го мислиш това? Неефективноте спирачки, падането на задната броня в дъжд и бавенето на поръчки викаш и те не са важни неща, нали?
  • 29 Driving pleasure

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "незнайко":

    Това е показател бе пич - показва какво внимание се отделя при сглабянето на колата! Ми вместо да разменят тапицерията утре ще забравт да ти завият накрайниците на спирачните тръбички и си тоталка или ще пуснат високоволтов кабел да тече по купето и ще се опечеш!
    Качеството на сглобката и вниманието кум детайла показва каква е колата!
  • 30 Зомби с квадратно чело

    10 1 Отговор

    До коментар #27 от "$305":

    Не е заради вратата:
    1.Първият спад стана заради глупавото му изказване в Туитър за изтегляне от борсата, е това е незаконно и след качването на акциите което се целеше комисията по ценни книжа започна наказателна процедура и това доведе до спада!!!!
    След като се оправда със Саудитците а те не потвърдиха започна да увърта че видиш ли Спеис Х щял да я изкупи?!?!?!?!?
    2.Мъск даде глупаво интервю че пиел хапчета, че му било трудно, че търсел замесник и такива глупости и хоп акциите отново надолу.

    Извод PLEASE PLEASE PLEASE Мъск не говори което беше молбата на акционерите :)))))

    Коментиран от #31, #33

  • 31 Зомби с квадратно чело

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Зомби с квадратно чело":

    Да поясня не че е незаконно да се изтеглиш от борсата а да правиш изявление преди да си осигурил финансирането и да си говорил с акционерите!!!
  • 32 първата крачка е да си го признаеш

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    И след всдичко това си привърженик на Мъск ???? Ти баце си сектант, но ти е трудно да го повярваш !!! Потърси помощ да се измъкнеш навреме !
  • 33 Аз ако

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "Зомби с квадратно чело":

    Ако бях щях да увъртам докато цената падне дотолкова, че да ги изкупя на безценица. Пак става частна компания, която използвала парите от акционерите за увеличаване на капацитета и след това ги изритва зад борда. Няма дивидент, само студена вода.
  • 34 hmhmhm

    5 0 Отговор
    би трябвало тези неща да са на бройки и ако тук се е получило разминаване трябва и на друга да се получи същото просто се зглабя като в китай.
  • 35 Илон Мъск

    12 2 Отговор
    Вие ся кво искате? Колата е произведена нарочно така, ако пътника иска тъмна тапицерия, сяда отдясно, ако иска светла - отляво. Ще видите, че до 2,3 месеца конкуренцията от т.н. традиционни производители ще плагиатстват идеята ми.
  • 36 гост

    6 2 Отговор
    След 50 год. ще струва много.... сгрешени при отпечатването марки или банкноти знаеш ли колко струват?
  • 37 ввв

    1 6 Отговор
    Това си е джакпот. Ако я кара така след години сигурно ще вземе много по-вече от колкото е платил сега....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Язе

    4 3 Отговор

    До коментар #38 от "Fox81":

    Кое не иска охлаждане?Напъни си телефона с една игра и виж дали ме загрява батерията.Само,че в Тесла си иска сериозно охлаждане което не става с въздух от нищото.Бъде спокоен,новите коли не мирише зад тях.
  • 41 Незнайко

    4 7 Отговор
    Когато на света се появи някой по различен и по умен, който има визия за бъдещето. Вие ще го познаете по това че всички глупаци ще се съюзят против него. Повечето писания тук говорят затова.
  • 42 Антиелектрика

    5 3 Отговор
    А по незнанието в изписването на превъзходна и сравнителна степен ще познаете кои са глупаците, които вярват, че бъдеще се прави със стари технологии!

    Коментиран от #51

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бат.Влад

    1 2 Отговор
    А на мен волана пред дясна седалка са забравили
  • 45 Гост

    7 11 Отговор
    Те се палят, те се разпадат, те сами катастрофират!
    Трън в очите е този гениален предприемач на много хора.

    Аз ще кажа само едно: Карах Tesla Model S 60 (60 000 долара)
    По-уникална, прията, пъргава, удобна, изчистена, красива кола не съм карал!

    Карах ололо 1200 безпроблемни километра в Ню Йорк и околностите.
    Проблеми със заряда и станциите - никакви. Цял ден на климатик на място ми свали 2 % от заряда на батерията.
    Бързото зареждане е уникално!
    Надявам се скоро да имам шанс да пробвам и Model 3!

    А за всички, на които гроздето им е кисело - карайте си дизелите и пишете глупости. Хората, които са наясно с нещата, се усмихват и игнорират.

    Коментиран от #47

  • 46 Антиелектрика

    7 3 Отговор
    О, ама разбира се - има световен заговор срещу "великия" Мъск. Това самозапалвания на батерии, това слаби спирачки, това падане на брони, това размяна на детайли при сглобяване са все несъществени неща, които изобщо не трябва да се публикуват. Виж ако е нещо свързано с проблеми на други марки, веднага трябва да се пише, но не и за Тесла, защото те са извънземни, те са фантастични, те са ненадминати. Що за идиот трябва да си за да напишеш подобна тъпотия и да пренебрегваш очевидни неща?
  • 47 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    Карай си миксера и се усмихвай като тиква
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гоуст

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "SAAB":

    Само колега, по повод вица, от такова тропане в предна дясна врата на новата си Лада 2107, я разтапицирахме и намерихме вътре чисто нов оптегач да се търкаля, въпреки че на вратата си имаше монтиран такъв?!? :):):)
  • 50 Патриот

    4 1 Отговор
    Важно за Мъск е да обере парите на балъците, докато още не са се усетили. Важна е парата. Клиента, качеството и природата майната им.
    Печалба, печалба, печалба. Това е капитализма - античовешки икономически строй.
    А тия брони и тия кори сигурно при следващият софтуерен ъпдейт ще ти оправят. Дреболия!
  • 51 Дан

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Антиелектрика":

    Електрическите автомобили предхождат петролните с над 50 години. За коя технология, казваш, че е нова?

    Коментиран от #52

  • 52 Антиелектрика

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "Дан":

    Точно това имах предвид. Виж на кой съм отговорил и какви глупости пише за бъдещето, което иска да гради със стари технологии като електромобилите.