Last news in Fakti

5 Септември, 2018 17:57 33 391 35

Бременна загина в улично състезание

  • улично състезание-
  • учелна гонка-
  • катастрофа-
  • произшествие

Четирима души, сред които бременна в осмия месец млада жена и годеникът ѝ, загинаха в катастрофа при незаконно улично състезание на магистрала в калифорнийския град Морено Вали. Според полицията бялото BMW 328i от 1999 г., в което се возели жертвите, се надбягвало с два други автомобила, когато шофьорът му изгубил контрол над управлението, блъснал се в бетонна мантинела и колата се претърколила по таван, съобщава ABC.

21-годишната Ариана Руби Луна и годеникът ѝ, също на 21, се връщали от празненство по случай "бебешко къпане" - ритуал, при който се празнува раждането на бъдещото бебе и майката получава подаръци. Двамата приятели, с които пътували, също са загинали.

Петият пътник в BMW-то, млада жена, е единственият оцелял в касапницата. Две от жертвите са излетели от прозорците, докато автомобилът се е преобръщал във въздуха.

Очевидци на трагедията разказват, че шофьорът на немския седан се състезавал със сива или черна Honda Civic от 2018 г. и черен хечбек Mazda. Двата автомобила и шофьорите им са избягали от местопроизшествието и се издирват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Щом е с БМВ

    63 3 Отговор
    Значи физиката ще се промени заради него. Да ама не. Дори и в Америка се умира от тъпота
  • 3 onq s konq

    33 38 Отговор
    Въпросното БМВ е заводски с 193 коня.Предвид годините му,поне 30% от канете му са "избягали".Да тръгне човек с такова БМВ и с 4 души на борда които ТЕЖАТ НА МАКС ДА ПРАВИ ГОНКА...това значи че е меко казано "неразумен",което пък автоматично подсказва,че ГУМИТЕ МУ са не повече от 225/45/17,т.е. ОРИГИНАЛНИТЕ.Та какво ускорение ще има,какъв спирачен път,каква стабилност в завоя...резултатът е красноречив!

    Коментиран от #7, #14, #16, #23

  • 4 АРЕС

    15 27 Отговор
    Двама идиоти по малко .Лошо няма.
  • 5 Никой

    33 3 Отговор
    "Две от жертвите са излетели от прозорците" Слагайте колани, хора! На всеки може да се случи да се блъсне дали си с бмв или хонда, ако всички са били с колани усещам, че нямаше да има починали, съдейки по снимките
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Я кажи къде избяга твоят кон.
  • 8 Обичам цици

    19 11 Отговор
    добре де закво винаги бмв ? и то не само в българия ?
    тва някво проклятие ли има над тая марка дето предвештава бъдещето на всеки собственик който си го купи да пати от птп ли винаги ?

    Коментиран от #10, #19, #25

  • 9 жалко за хората

    36 6 Отговор
    типично за бедни латиноси в щатите, само вижте колата, в БГ е същата работа...бедняшки манталитет, няма спасение. Простотията води до бедност и често до смърт, за съжаление.

    Жалко за хората.
  • 10 но нейм

    45 1 Отговор

    До коментар #8 от "Обичам цици":

    Няма такива работи като проклятия ,братле, особено пък на автомобилни марки...Има самонадеяност,арогантност,чувство за превъзходство над останалите,тъпотия,сиромашия,простащина и де що се сетиш негативни прилагателни към хора които избиват комплекси зад волана ...Пък било то и на BMW...Карам само тази марка от години (на 50г. съм) и повярвай ми използвал съм капацитета на тези хубави машини в пълната им мощ само когато трябва да ме измъкне от ситуация на пътя. А при6-8000км.месечно вярвай ми ситуации не липсват.Пожелавам на всички безаварийно по пътищата...
  • 11 Мара

    22 2 Отговор
    Помислих,че гонката е била във Враца !

    Коментиран от #12

  • 12 Vrachalevo

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мара":

    Стига бе , във Враца са само С-ки и амгта на турчета
  • 13 Синдикат на Ало Измамниците

    34 3 Отговор
    Господин Касабов,нас трябва ли да ни интересува нещо станало на хиляди километри от тук? Някакви друсалки се утрепали. По медиите в Калифорния дали съобщиха, че тук загинаха 17 души? Не! Защо трябва да ни облъчвате с проблемите на някакви хора на хиляди километри от тук?
    Тъй като поста ми не е обиден, ако бъде изтрит това ще кажа достатъчно за Вас.

    Коментиран от #27

  • 14 Марк Хенри

    7 30 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Хаххахахахххахахахаххаххах половината били избягали.... ХАХАХХАХАХХХАХХАХАХ хахаххахахаххаххахахх имам 328 и върви сигурно повече от колкото е вървяло като е излязло от завода. Спортни коли по 200коня ги правя криви брат...

    Коментиран от #15, #21, #26, #32

  • 15 onq s konq

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Марк Хенри":

    Радвам се за тебе,но все пак добре е да споменеш годината на пр-во и за колко си го купил.
  • 16 Кооню

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Ти си харабейшио бе бе брат

    Коментиран от #17

  • 17 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Кооню":

    Ха!Етва хубо ли е?
  • 18 "героя"

    5 6 Отговор
    Оставете го героят, днес се хвали тук утре и за него ще пишат. Не мога да разбера защо кукувица е изпива мозъка на хората та си купуват тез бръкми, че и се правят на съзтезатели и трепят невинни.......
  • 19 Язе

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Обичам цици":

    Научете се да пишете вярно! Може ли да сте толкова неграмотни! Оправете го тоя сложен правопис! "Предвещава" се пише, а не "предвештава"!!! Къде са ти главните букви? И защо навсякъде слагаш ?-и ?! Ти си пълна скръб! Трагедия! 😁
  • 20 hmhmhm

    3 0 Отговор
    за да се утрепят явно е вървяло бързо. А тук невинни няма. Просто шофиора не му се е умирало сам и ето резултата. Но не е виновен само шоиора а и този дето му е дал колата защото на млад шофиор според мен трябва да се дава бангия и снея на вероятно ще се удари но ще бъде жив.
  • 21 Язе

    15 5 Отговор

    До коментар #14 от "Марк Хенри":

    Поредният олигофрен.Качил се на 20 годишен курник и станал състезател.Вървело много,повече отколкото като ново.От тая болест спасение няма.Гледаш ли страшно като караш?
  • 22 раздул хуан накастрон куба

    1 3 Отговор
    оно с белото е тетака стаа
  • 23 ОНЯ С КОНЯ

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    За пореден път Ви моля , проверете регистрациите с този ник , меко казано е тъпо да се допуска регистрация на различни потребители с едно и също име (в случая никнейм) за да не съм голословен самият аз съм администратор на един от най-популярните сайтове в страната и знам , че е възможна въпросната ,,проверка,, не искам да споря или да се карам с когото и да било, просто човека седящ зад дублиращия ник е меко казано скаран с темата АВТОМОБИЛИ .
    Благодаря за Вниманието !!!

    Коментиран от #33

  • 24 onq s konq

    5 2 Отговор
    Ас па имах един кон ама отка избега сам си влачим талигата

    Коментиран от #29

  • 25 ценител

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Обичам цици":

    Просто не могат да правят коли и това си е, Няма да забравя в единия епизод на The Grand Tour (Или може и да беше още Top Gear) как Кларксън излетя от пистата с една 1-ица на ПРАВ участък. Смях. Това на нормална кола не може да се случи никога, освен на заледен участък или при аквапланинг, който пък няма как да се случи при такива скорости.

    Коментиран от #28, #34

  • 26 Лимонад

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Марк Хенри":

    Спортни коли със 200 коня... ти сериозно ли ?
    Дори в състезанията със самоходни косачки има повече коне... това трябва да е спортна кола преди 90та година за което говориш...
    Става дума за масов автомобил тук... при това с 5 човека и багаж на борда...
    Докато всеки по улиците със 150кс си мисли че кара спортна кола и че е състезател, ще продължаваме да се трепем всеки ден... ходете на писти за такива преживявания. Там и да стане инцидент, може да има кой да помогне и да не е фатално. А и едва ли на писта ще качи някой 5ма в колата с багажа им.
  • 27 Патриот

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Напълно подкрепям. Тук имам ного друг материал, който трябва де се пише, да се критикува, обективни анализи и т.н.
    А това, че на хиляди километри един умрял... дреме ми.
    Тук народа умира всеки ден.
  • 28 Гюро

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "ценител":

    Пич,не е до кола !! Кларксън е известен зевзек,с изявени предпочитания към друга марка автомобили ! Който не може,не се пробва !! BMW в автомобил за можещи и ценители !!
  • 29 ОНЯ С ВОЛА

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Сега осъзна ли най после че коня ти е по-умен от теб???
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 onq s magareto

    3 2 Отговор
    От Хондаката по-брзо нема ,кви са тия западноеврогейски кенефи!...хахаха
  • 32 Тхйй

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Марк Хенри":

    Да , добре похвали се , и сега ? Да ти отворим ли бира? Тука пише за жертви, майка , дете , и беемвиста трябва да се похвали колко му е вървяла колата, божеее.
  • 33 Onq s konq

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "ОНЯ С КОНЯ":

    И аз съм на това мнение , Въобще , всички с конете те подкрепяме !
  • 34 ШибеК

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "ценител":

    Най големите разбирачи на БМВ и Мерцедес са притежателите на Голф 2,3,4!!!Ти май си от тях...не можели да правят коли БМВ...аве ти тъп ли си?
  • 35 Японеца

    0 0 Отговор
    Жалко за хората, но с Хонда 2018 и кенеф, резултата е налице!