10 Септември, 2018 10:42 6 018 11

Porsche-то, което ще се изправи срещу Х6

  • porsche-
  • cayenne-
  • coupe

Папараци успяха да заснемат необичаен тестови Cayenne на "Нюрбургринг". За подобен автомобил, който ще се противопостави директно на BMW X6 и Mercedes-Benz GLE Coupe, се говори отдавна, но чак сега се появява реален прототип.

От снимките се вижда, че купеобразното SUV ще съхрани обичайния облик на Cayenne и ще се отличава основно по скосения таван. Различни ще са фаровете, броните и подвижното задно антикрило.

Към момента интериорът на Porsche Cayenne Coupe остава загадка, но съдейки по салоните на BMW X6 и Mercedes-Benz GLE Coupe, едва ли ще е коренно различен от този на донора си.

Възлите и агрегатите също ще са еднакви с тези на стандартния Cayenne, но е възможно версията Coupe да разполага с малко по-форсирани агрегати. Премиерата на серийното Porsche Cayenne Coupe най-вероятно ще се състои през пролетта на 2019-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    23 11 Отговор
    Кайена венаги е бил по добър от х6
  • 3 Боян

    5 12 Отговор
    Нито Кайен, нито Х 6 нито Мерцедес, гледайте малко Топ Гиър и ще рязберете, че от подобни "лодки" файда няма...Тези подобия на джипове, въобще не са проектирани и направени за по различна настилка от тази за щосеен автомобил!! Всичко е комфорт, екстри, пространство, големина..Излиза един Рейнч Ровер и слага бибата на тези машини по-отгоре! ББ

    Коментиран от #5, #6, #7, #10

  • 4 бмв

    8 11 Отговор
    Ти ако слушаш ония къдрав смешник от топ геар да ти казва коя кола е хубава коя не , значи изобщо си нямаш понятие от коли.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 асддса

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Боян":

    Никой не претендира че са правени за по-различна настилка от тази за "щосеен" автомобил.
    Само че рейнджа е тежък, дебел, бавен и харчи много. Така че на асфалта, другите са два пъти по-добри.
  • 7 Йордан

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Боян":

    Пълно е с клипове в интернет с чисто нови рейндж роувъри и имат електрически проблеми още на място преди да са си тръгнал иот предтавителството.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Random

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "kick":

    Написал си мерцедес грешно.
  • 10 Алфа Ромео

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Боян":

    Стават за лек до средно тежък офроуд, гледай тубата има доста клипове, не са чак толкова зле извън шосето. Друг е въпроса че аз не си падам по такива коли, но не бих отказал едно Волво ХС90.

    Коментиран от #11

  • 11 аналитик

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Ромео":

    Споделям мнението ти. И аз считам, че повечето СУВ са безполезни глезотии. Истинските джипове са за тежък терен. А за асфалта стават по-леките купета. Много ми допадна и Субару Легаси, Субару Форестър, Голф 4 Моушън. Те са напълно проходими по заснежени шосета, разкаляни пътища с не дълбоки локви. А който ходи в дълбока кал и чукари, нека си вземе джип, там е необходим. Но малцина карат в такива терени.