20 Септември, 2018 13:37 8 538 8

Новият VW Transporter: революционен (ретро) дизайн и електромотор

  • volkswagen-
  • transporter
Новият VW Transporter: революционен (ретро) дизайн и електромотор - 1

Новото, седмо поколение на Volkswagen Transporter ще бъде построено на изцяло различна платформа. Това казаха представители на компанията по време на изложението за камиони и товарни автомобили в Хановер.

ще припомним, че първото поколение на Transporter се появява на бял свят през 1950 година, като това е и вторият модел (след Kaefer) в историята на марката. От тогава насам Transporter се превърна в един от най-продаваните лекотоварни превозни средства.

Новият VW Transporter: революционен (ретро) дизайн и електромотор

За съжаление последните три поколения на модела са в застой - почти никаква промяна в дизайн, а и технически. И сега, изведнъж, немските инженери решават да направят революция. Новият Transporter ще е електрически - безшумен и екологичен.

От компанията готвят и още една изненада, свързана с новото поколение Transporter. Лекотоварното бусче ще е със съвършено различна визия. За това каква ще е тя, говори показаната в Хановер концепция Volkswagen I.D. Buzz Cargo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дас бокликен

    13 30 Отговор
    транспортер за джендъри-хипари

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Иван

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "дас бокликен":

    Карай си Гоуфа и мълчи!
  • 3 Доктор Менгеле

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "дас бокликен":

    Поиграй си малко с пишката ако скучаеш!
  • 4 Делиорман

    9 0 Отговор
    Ех че микроб браво красив е екстра за семейно ванче разходки пикници браво
  • 5 като гостите

    5 0 Отговор
    Няма да се приеме добре в източния блок , защото просто няма как това бусче да го блъскат по строежи да го го пълнят до дупка с пясъци и вар и да изкара 20+ години с минимална поддръжка и тел (и да се кара като държавно)...
  • 6 транс портър

    1 0 Отговор
    Фиат пробиха с 500, минито на БМВ се харчи като топъл хляб, обаче ВАГ бръмбара го спряха, сега връщат хипарския ван. Не винаги носталгията носи печалба.
  • 7 Автомобилист

    0 0 Отговор
    Добро е, като концепция, но много ниско. Как ще мине през водата при наводнение? Джипове, джипове трябват, електрически и водородни, но с висок просвет.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.