Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 14:23 3 975 27

Новият Lexus IS ще изглежда така

  • lexus-
  • is

Арабският сайт Almuraba публикува факсимиле от японско списание, в което са показани първите правдоподобни изображения на следващото поколение Lexus IS. Рендерите са създадени от художник, който е виждал ескизи на бъдещия седан.

Четвъртата генерация на IS ще получи по-агресивен и рязък дизайн, но ще запази фирмените черти на марката като ветрилообразната радиаторна решетка и хищния поглед на фаровете. Автомобилът ще бъде дълъг 4.7, широк 1.82 и висок 1.42 м при междуосие от 2 850 мм и тегло 1 580 кг.

По темата с двигателите все още липсва конкретни данни. По неофициална информация обаче новият IS ще се предлага с 2.5-литров мотор със 184 к.с. и 3.5-литровия шестак от LS. Прототип ще бъде показан догодина, а серийната версия ще излезе на пазара през 2020-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 9 Отговор
    Яко ръбове в стил "гладено с ютията", във всевъзможни посоки... решетки, брони, стопове ... все едно е сгъвано оригами! Какво им става на тея дизайнери в световен мащаб??? Колата може да си е много качествена като сглобка и материали предполагам, с всичките й достойнства и подобрения, ама тоя дизайн направо убива ... лично мое мнение!
  • 2 onq s konq

    12 14 Отговор
    Беенвето ми е на 30 годин ама за тоя ръбляк го не давам !

    Коментиран от #5, #6, #26

  • 3 БатП

    6 2 Отговор
    Глупости, Лексус няма да изкарат такава предница, фаровете са на Акура. Иначе старият IS много ми допада.
  • 4 Димитрий

    13 13 Отговор
    Къде сте бре бавараджии, сеирджии, вижте хората какви коли правят, какъв дизайн, форма, а не като вас едни бъбреци, променяте цял живот. Учете се от най-добрите, швабски коне със жълти зъбки хахохаоуаоха

    Коментиран от #7, #17

  • 5 Димитрий

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    отърви се от мъката, подари го на някой бездомник, да си купи хляб и мляко !
  • 6 тоя

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Не послъгваш ли за годините на бавареца си ако въобще го имаш.
  • 7 123

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Димитрий":

    Взимаш 3 та серия GT, слагаш я до тази, ииии, мача свършва! А после, отваряш предния капак на 'бавареца', гледаш, прелъщаш, ииии накрая разбираш,че мачът въобще не е започвал! То и никога не е имало такъв мач!

    Коментиран от #10, #22, #24

  • 8 селянин 1

    11 6 Отговор
    Ква трета серия бълнуваш с болни бъбреци..Lexus-стил,качество,престиж..кола след която ще се обърнеш,и ще зинееш.Номер едно по продажби в премиум класата,и най предпочитан бренд.

    Коментиран от #9, #14, #23

  • 9 123

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "селянин 1":

    Готина е, спор няма! Ама чак дъ бест, аре нема нужда! А с тази големина от 4,7 метра, в кой клас да го сложим? Та тя една Октавия е 4,6!
    И от близо изглежда доста пластмасова с тази решетка отпред..., ама въпрос на вкус, де!
    Сравнението с немската света троица е неуместно, просто са различни първенства!

    Коментиран от #13

  • 10 Димитрий

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Гледаи Лексуса брато, гледаи и мечтаи гт мт кт бръмбари, съвършенството е горе на снимките маняк ! :))))
  • 11 by Peugeot Sport

    3 9 Отговор
    …………….грозно грозно грозно грозно грозно със всеки сантиметър и от всеки ъгъл и пак неразбираемо грозно малко по-назад дойчовските недорозомения на колела а по по по грозно най-отпред японски ракли и бойлери на джанти !!!!!!!!!:):):)смях както винаги с тези карикатурки
  • 12 Алфа Ромео

    4 2 Отговор
    На японците колите им приличат на умалени космически кораби от "Стар трек" напоследък, само че това са автомобили не космически совалки.....

    Коментиран от #15

  • 13 селянин 1

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "123":

    И двата двг ще бъдат с хибрид от пето поколение,първия ще бъде с два електромотора,а шестака с три,тази кола е създадена за мегаполисите..отиваш на работа на ток,пазиш въздуха,а през уикенда..цепиш по аутобана..в Е.С.е доминацията на ваг,бенц,бмв..но за всеки има място под слънцето..
  • 14 Plameni

    3 8 Отговор

    До коментар #8 от "селянин 1":

    Lexus има 3002 регистрирани нови автомобили в Германия за 2017 г.,а Mercedes 326188 нови автомобили. В сравнителен тест на AutoBild 2018г.Lexus 500h е класиран на последно място в сравнение с Mercedes S 450 4Matic, Audi A8 55 FSI и BMW 740 Li x-drive

    Коментиран от #16, #19

  • 15 селянин 1

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Ромео":

    Ами тя за тва се различават от алфа..тази кола не можеш да я сбъркаш с друга,а бе алфата праат ли хибрид с два-три електромотора,или още са у 20 век.
  • 16 селянин 1

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Plameni":

    Тва е за едно континеннче започващо с,Е,..а всички други континенти започващи с,А,-номер едно са Toyota i Lexus,в щатите като споменеш думата,,hibrid,,всички вкупом казват ТОЙОТА..а като споменеш бенц..всичко вика РЕНО..

    Коментиран от #18

  • 17 асддса

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Димитрий":

    Това че имат хубав дизайн не значи че никой друг няма. Но ти си твърде плиткоумен за да приемеш нещо различно от своето мнение базирано единствено и само на четене на статии в интернет.

    Коментиран от #25

  • 18 Plameni

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "селянин 1":

    В Америка като споменеш Mercedes всички го свързват с лукс и престиж.Никой не свързва Mercedes с Renault по простата причина, че дори и А класата се поръчва с AMG оборудване и с най-големи двигатели .Само едно ми е чудно, ти къде ги чу да викат Рено.

    Коментиран от #20

  • 19 хахо

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Plameni":

    Германците и австрийците са шовинисти и купуват само немски стоки, дори и да са по-скъпи и по-нискокачествени от конкуренцията. Мина времето на германските коли. Те и Фиат продават много коли в Италия. Виж в световен мащаб как стоят нещата.
  • 20 селянин 1

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Plameni":

    фАКТИ-11.06.2018 год.бенц изтегля 800000 бр.за неотозиран софтуер,който подавал грешни данни за вредните емисии..на прост език,манипулация..и пазара в щатите,от 0,4%падна на 0,2%..и сложиха двг на рено,що са по чисти.за тва в щатите чуут ли бенц..да бе с двг на рено..а като кажеш ваг-всички вкупом викат..ДИЗЕЛГЕЙЙЙ..

    Коментиран от #21

  • 21 Plameni

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "селянин 1":

    Мерцедес ползва двигатели на Рено-Нисан с обем до 1.6 В Америка такива не са популярни. Над 1.6 всичко е разработка на Мерцедес.Що се отнася до продажбите последните години Мерцедес постоянно отчитат рекордни продажби 2013г.-1.4 мил. 2014г.-1.65 мил. 2015. -1.8 мил. 2016г.-2.08мил. 2017г.-2.29мил.2018г.до юли също рекордни продажби 1.356 мил.
  • 22 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    А 2 години по-късно, когато на бавареца му свърши гаранцията започваш реванша ;)
  • 23 Morgoth

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "селянин 1":

    Lexus IS е точен еквивалент на BMW 3 и като размер и като лукс и като тип автомобил.
  • 24 Кожо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Затова БМВ няма да прави следващо поколение 3ка GT, явно ти си единственият останал фен :)
  • 25 Димитрий

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "асддса":

    Статиите написани в интернет за автомобилизма, в световен мащаб са достоверени факти и доказателства за по-доброто, постигнато и осъществено сред обществото. А ти си истински, ограничен комплексар с цитирам плиткоумно мислене и разсъдък, позоваващ се на квартален капацитет - махленско мислене, молеики се консвервата му да изтика идната зима!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Lexus

    3 0 Отговор
    Излишно е да казвам на коя марка съм фен. Карам модела от 2014 година, F sport. Просто няма такъв кеф, толкова време мина и пак се чувствам все едно съм я взел вчера. Харесвам новите линии за следващото поколение на модела. Качеството няма да коментирам, японска сглобка. Проверена от майсторите Такуми. И наистина, хората яко се обръщат след такъв автомобил. Със здраве към хейтърите, даже като ме посрещат някъде, хората се удивляват на автомобила. Задължително е да се кара с ризка и панталон.