Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 10:30 68 877 90

5-годишни коли с АГУ от 5000 до 10000 лв.

  • mobile.bg-
  • автомобилът на старо-
  • агу
5-годишни коли с АГУ от 5000 до 10000 лв. - 1

Статистиката на КАТ потвърждава това, което виждаме по улиците на нашата мила родина всеки ден. Там, старите коли преобладават и за съжаление "светлина в тунела" не се вижда.

Предвид финансите на средностатистическия българин, е напълно нормално по улиците да се движат автомобили на 15+ години. Това обаче не пречи на много от нас да си мечтаят за по-нова кола.

Естествено тя трябва да е максимално нова, с евтина поддръжка и да харчи малко. Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас показва, че такива автомобили има. Те са малолитражки, оборудвани са с газова уредба и са на възраст около пет години.

За сума в диапазона от 5000 до 10000 лева може да се вземе петгодишна кола с АГУ, но преобладаващите предложения са на нискобюджетни марки, като Great Wall, Dacia, Fiat, Ford и Opel. Вижте по-конкретно за какво иде реч ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морския

    84 154 Отговор
    За тези пари тези коли са много по-смислени, отколкото стари 15годишнш премиум морги

    Коментиран от #3, #6, #32, #53

  • 2 Смях

    125 26 Отговор
    Great Wall ? Смях. Поръчкова статия !

    Коментиран от #30

  • 3 Ценител

    153 38 Отговор

    До коментар #1 от "Морския":

    Само дето тези напомпани двигателчета и само след 5 години са в края на жизнения си цикъл, за разлика от нормален 15-годишен двигател. Не съм толкова богат, че да купувам "нови" "евтини" машини.

    Коментиран от #37, #50, #68

  • 4 Баш майстора

    100 11 Отговор
    Да, има и такива предложения на пазара, но посочените модели не отговарят на критерия за пълноценен семеен автомобил. Наистина ще е много хубаво да обновим автопарка в родината, но болшинството от българите живеят в различен град от родителите си и други близки и роднини, и затова им се налага да пътуват доста често извън града(без да броим ексурзии, или море). Кола с газова е може би наистина е най-рационалното решение за цена на километър, но на бутилката и трябва място, и за това е по-добре колата да е минимум от компактния клас, а най-добре комби - а там цените на до 5 годишните екземпляри са доооста по-различни :)

    Коментиран от #15

  • 5 ооооооо

    61 23 Отговор
    да не ме е евал луд, та за тези бангии да дам 8-10 хилки!
    Мобиле.бг - вие от кога започнахте да разбирате от коли?
  • 6 Иван

    37 83 Отговор

    До коментар #1 от "Морския":

    Ако ти дам 15 годишната си петица подържана само в дару кар за 10 000 лв ще подскачаш до небето от кеф..на магистралата с 220 набира още като змей, харчи 9 на сто градско

    Коментиран от #18, #45

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иван

    25 4 Отговор

    До коментар #7 от "Володя":

    хвани си гадже и се упражнявай, това не се учи от статии във факти
  • 9 Питащ

    28 3 Отговор
    Това статия или реклама е?
  • 10 до номер 7

    9 1 Отговор
    Заповядай. https://fakti.bg/life/335279-kak-da-pravite-po-dobar-kunilingus
  • 11 Горд журналист

    7 3 Отговор
    Доста интересна новина
  • 12 Калоян

    23 52 Отговор
    Славчев, ако си тръгнал да си купуваш кола и се чудиш коя от тези да вземеш, препоръчвам ти да събереш още малко парички и да си купиш някое по-старо бмв, дизел. 3.0 . Ще останеш доволен

    Коментиран от #14

  • 13 Гост

    55 77 Отговор
    Много разбирачи....Само дето вашите дядовци са бърсал сополи по Лади,Москвичи и Запорожци,защото са били горди наследници на каруци с магарета! Пази боже сляпо да прогледа.....От кога българинът е толкова заможен,че да кара кола!? Повечето тук нямате пари и за тези от статията,но изразявате мнение все едно сте капацитети...Били малки,нямали живот,не били удобни....Селяни...с претенция за нещо и капацитет за нищо!

    Коментиран от #43

  • 14 Гост

    29 20 Отговор

    До коментар #12 от "Калоян":

    От тия дето в белите държави ги пращат в сметището за преработка....Селяндур и половина! По-старичко...по-тънка цена...ама “премиум”

    Коментиран от #35

  • 15 Жоро

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Баш майстора":

    Единственият смислен коментар.
  • 16 Аман от умници в тоя сайт

    25 40 Отговор
    Номер 1 Морския - Благодаря за съвета. В понеделник отивам да продам стария си Лексус LS Хибрид за 250 000 лв и ще си си купя товарна Дачия, защото е "много по-смислен автомобил"

    Коментиран от #22, #24

  • 17 госта

    32 3 Отговор
    Вместо да публикувате безсмислени статии по-добре си оправете сайта мобиле че е пълен с фалшиви обяви
  • 18 Гост2

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Мечтател ...

    Коментиран от #23

  • 19 Viki Lexus Varna

    20 50 Отговор
    Нито 15 годишното А6 - 525д на по 550 000 км. е премиум - нито тези пазарски чанти! Най-доброто си е 4 годишен Супърб 2.0 ТФСИ 220 к.с. - 400 Нм фейслифт 2015 г....или последният Пасат 8 2.0 ТФСИ 2016 г....за по 34 000 лв. купуваш качествена огромна кола с всички съвременни екстри.
  • 20 7777

    47 8 Отговор
    КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ С КРАФЖИТЕ КОИТО НИ ОГРАБВАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН?? КАТОНИ ВЬЕМАТ ПАРИТЕ НИ КАК ЩЕ ПРЕЧИСТЯТ ВЪЗДУХА? И НИЙ ИМ ВЯРВАМЕ ВМЕСТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ! КОЛАТА МИ Е НА МЕТАН И С КАКВО ЗАМЪРСЯВА ТОЛКОВА?? НА ГАЗ АНАЛИЗАТОРА Е ПО ДОБРЕ ОТ НОВА! АМА ГАДОВЕТЕ НАЛИ ТРЯБВА ДА КРАДЪТ.НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОТРОВИТЕЛИ СА В ПАРЛАМЕНТА!
  • 21 7777

    27 7 Отговор
    КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ С КРАФЖИТЕ КОИТО НИ ОГРАБВАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН?? КАТОНИ ВЬЕМАТ ПАРИТЕ НИ КАК ЩЕ ПРЕЧИСТЯТ ВЪЗДУХА? И НИЙ ИМ ВЯРВАМЕ ВМЕСТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ! КОЛАТА МИ Е НА МЕТАН И С КАКВО ЗАМЪРСЯВА ТОЛКОВА?? НА ГАЗ АНАЛИЗАТОРА Е ПО ДОБРЕ ОТ НОВА! АМА ГАДОВЕТЕ НАЛИ ТРЯБВА ДА КРАДЪТ.НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОТРОВИТЕЛИ СА В ПАРЛАМЕНТА!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гост2":

    не можеш да си я позволиш..ще започнеш да я връзваш с тел

    Коментиран от #41

  • 24 Марто

    33 11 Отговор

    До коментар #16 от "Аман от умници в тоя сайт":

    Продаваш го само ако не ти е малка пишк@т@, иначе си го дръж и си го карай със самочувствие и ни гледай от високо и намръщено нас, обикновените българи с нормални пи6ки и с нормални компактни коли от нискобюджетни производители - такива, каквито карат младите хора по цял свят, само не и в БГ-то.

    Коментиран от #25

  • 25 Караиванов

    29 13 Отговор

    До коментар #24 от "Марто":

    Статията и колите в нея са за млади и интелигентни хора с активен начин на живот и с различни ценности. Тя и респективно колите в нея обаче едва ли могат да бъзат разбрани от болшинството от аудиторията. Коментар 24 е много хитроумен, но и той, подобно на статията и на колите от нея, не ще бъде разбран от мнозинството. Те си знаят едно - стара, но премиум и ГЕРБ, защото е по-малкото зло=
  • 26 тоше

    21 2 Отговор
    Ако автора беше прегледал съветите си преди да пише щеше да види,че половината от колите което предлага в обявите са или служебни трошляци или таксита или са със счупени двигатели
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Краси

    52 1 Отговор
    5 годишна кола с АГУ за 5000 лв? Стига пиянски статии.

    Коментиран от #76

  • 29 волен сидеров

    41 5 Отговор
    така и не разбрах нашите карачи на коли-критерия колко бяга и за колко набира-това ли е най важното за една кола-къде ще я караш,кога ще я караш и за какво ще я караш с такава скорост-ей туй нЯщо тъй не мога да го проумея у нашият шофьор що муй-за чий муй.карай си с дивиНдисет на магистралка,зяпай си пейзажу и барай момътъ ,за чий тие да вдигаш 220км в час-може пък целта ни е на нашите шофьори да ги виждат по електрическите стълбове с цветна или чернобяла снимка от близките .....шантава рлабота-ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ БЕ ШОФЬОРЕ
  • 30 Тъпак

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Смях":

    Ти какво искаш да вземеш ново за под 10 000 бе калъф ?
  • 31 Кольо Дапа

    26 20 Отговор
    Грейт уол, фиат и форд?! Аре бегай бе, по-добре да се возя на трамвая!
  • 32 асддса

    23 10 Отговор

    До коментар #1 от "Морския":

    Обясни ми кое по-точно им е по смисленото ? За нищо не стават еднолитровите бараки. Ужасни са всичките до една. Да не говорим, че са опасни.
  • 33 Виктор

    44 7 Отговор
    Абе огкачалки старите 15-20 годишни коли са много по здрави от новите боклуци те затова искат да вдигат данаците щото не всеки може да си позволи нова кола а ще е по буклук от старата .Всичко е на гърба на народа.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Жужи

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Като не искаш премиум вземи базов модел. Старите немски премиуми в момента са на цената на обикновените марки. Само дето са по-здрави и по-мощни за същия разход (стига да знаеш кой двигател да избереш).
    В англия например е по-скъпо да вземеш хечбек отколкото БМВ 3-ка. А 5-цата е по евтина от тройката.
  • 36 асддса

    26 9 Отговор
    Няма причина да вземеш такава въшка. За извънградско абсурд, на магистралата ще е опъната на макс с тоя миксер под капака. На останалите пътища няма как и каруца да изпревари безопасно, защото е 70 коньове. Вози като горе споменатата каруца. Вътре пластмасите са ужасни. Няма място за нищо отзад. Не харчи по малко от други по-големи двигатели и коли.
    Ако ще я използваш сам градско става, докато не те изшиба някоя батка с моШното беемве докато изпълнява дрифт.

    Коментиран от #51

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 КРАЛИ МАРКО

    48 6 Отговор
    Да даваш много пари за кола е лудост ,освен ако не ги имаш в изобилие. Купуваш я ,хвърляш я на улицата. Излизаш на пътя и не знаеш кой ще се натресе в тебе. По добре нещо евтино което да поддържаш на прилично ниво и да не го мислиш толкова много. Да караш с разум. От мене това.
  • 39 куку руку ку

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ма верно си ценител":

    Само че не са изнасилени с турбини за високи мощности и моменти.
  • 40 IiVvOo

    7 1 Отговор
    Ако са подържани и с газ какво замърсяват много ли263
  • 41 Гост2

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Голям оптимист си бил ...
  • 42 Алфа Ромео

    3 5 Отговор
    Корсите и Фиестите стават горе-долу, притесняват ме малките мотори, макар че Фиестата 1.4 97 коня движи доста добре, може би Пежо 207 и то ша движи горе-долу със 1.4 75 коня. Нямам представа този Шевролет Круз дали става, има добра мошност 140 коня.
  • 43 Алфа Ромео

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Много си прав, намерили че се ...... , довчера родителите им ги возиха във Лади и Москвичи.
  • 44 сдасдасд

    11 40 Отговор
    Хората каращи с АГУ са все едно терористи носят бомба в багажника си и не се знае кога ще гръмне лошото е че ако са в задръстване ще загинат хора .Много по сигурно е да си кара човек или на бензин или на дизел.Но това никой не го осъзнава .

    Коментиран от #46, #57

  • 45 Ай стига ве

    45 2 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Ей голям смешник ,петицата харчила 9 градско,неразбрах само 9 литра какво масло ли,когато накараш една петица да гори 9 градско аз ще ти платя бензина.
  • 46 Алфа Ромео

    14 3 Отговор

    До коментар #44 от "сдасдасд":

    Много си неграмотен технически, вземи почети малко преди да драскаш, не е толкова страшно четенето.
  • 47 За тез пари е60

    5 12 Отговор
    За тез пари е60
  • 48 Garmisch-Partenkirchen

    1 0 Отговор
    Вие май искате да ми вземете колелото.....
  • 49 селянин 1

    5 7 Отговор
    А бе,карайте си на агу..паркирайте си в подземните паркинги и гаражи, там е пълно с,,жълти,,лепенки,дако имат вентилация..до като има тираджиска нафта,аз съм на D4D..и паркирам отгоре..
  • 50 ОБ4

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ценител":

    Пич жена ми има сузуки 660сс.54кс.3цилиндра.Кей кар ако знаеш какво значи.Само за японския пазар.На капака на веригата пише смяна на всеки 240хиляди км.????Така че мисля,че и малките двигатели имат ресурс
  • 51 Язе

    17 5 Отговор

    До коментар #36 от "асддса":

    Имам една градска кола 75к.с.но е само за града.Не се притеснявам да ме шибне некоя"батка"докато дрифтира,защото след това съм му надянал резервната гума на главата а с ключа за гуми ще му зваивам болтовете познай откъде.Не са толкова страшни тия дрифтири,само му плесваш два шамара и да се оплаква на майка си.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Потребител

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Морския":

    Ало морския щом такова ти е мнението качвай се на някоя от тези еднодневки и карай докато се чупи ама повярвай много бързо ще е остави ни да си караме 15-20годишните стари маркови автомобили моят е на 18г и близо 260000км..ама не го заменям за чисто нова такава от тези изброените в статията
  • 54 ГГГГГ

    7 2 Отговор
    Махнете отметката за АГУ и имате +390 обяви. Моето мнение, че на двигатели 1.0 до 1.3 атмосферни няма смисъл от АГУ/изкл. са служебните/. А, дизелите от тези общо 448 обяви са минимум ЕВРО 5.
  • 55 ДАРАБАРА

    9 5 Отговор
    така тия 5 годишни коли са на по 200 300хил като влизат в бг и ги връщат на 110000хил ресурса на един 3 или 4 цилидров двигател е не повече от 150000хил като го вземеш и се почват мъките та и за мен е по добре да си взема някоя 15г кола която има вътре кожа и дърво вместо пластмаса от колкото тия тропащи на пластмаса и тенекия когато затвориш вратата и въобще не са евтини за подръжка по ходовата част може но по двигател и разни модули и компютри ще ви се сгади да вземеш нова такава кола съм съгласен както са по другите държави взимат карат и айде после в бг ние що сме по заможни да си ги оправяме и да даваме по 1.40лв. за хляб който е бил в друга страна знае например в Германия сравнете цените на всичко от кауфланд там и тук и сравнете заплатите там и тук единственото тук са кръчмите защото са в пъти по евтини заведенията от колкото по др . държави затова чужденците идват на нашето море и курорти излиза им по евтино един самолетен билет и една почивка от 30дни от колкото в другите страни замислете се какъв живот живеем хора кадърни учени и вишисти всичко бяга а тези който остават ако няма кой да ги намърда някаде стават оператори на метла.Пълна Анархия и Мизерия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 Дидо

    3 3 Отговор
    Само най-нисък клас автомобили малолитражки.
  • 57 Читател

    15 3 Отговор

    До коментар #44 от "сдасдасд":

    Спокойно, има хора с вакуумни бомби м/у ушите. И вие сте много по-опасни. Защото сте технически инвалиди а имате досег с всевъзможна техника.
  • 58 7777

    5 16 Отговор
    Карайте си ги вие тези ниско бюджетни марки автомобили,ние баламите ще си караме старите маркови коли.Няма да се живее сто години я
  • 59 7777

    5 13 Отговор
    Карайте си ги вие тези ниско бюджетни марки автомобили,ние баламите ще си караме старите маркови коли.Няма да се живее сто години я
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 7777

    6 11 Отговор
    Карайте си ги вие тези ниско бюджетни марки автомобили,ние баламите ще си караме старите маркови коли.Няма да се живее сто години я
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Реалист

    9 7 Отговор
    Не мисля да си купувам нова кола и ще кажа мотивите си а за мнението на околните не ми пука. Карам 17 годишен дизел които работи безупречно и със своите 74 кв/ 101 коня ми върши перфектна работа. За него плащам данък около 30 лв. Дори и да го вдигнат с 30% ще плащам около 40лв. Търсил съм си нова кола с подобна големина и се оказва че всички подобни са най малко с двигател 80кв/110коня което означава данък около 200лева. Някой ще ми обясни ли логиката защо да влагам пари в нещо което не само не е по качествено ами и държавата ще ме дори пет пъти повече.

    Коментиран от #77

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Келера

    4 3 Отговор
    Сметката е следната!Взимаш си колица да ти е харно на бюджета,а съотношението лев-километър,да ти е най-драго да го смяташ.Последното е,-като си взимаш кола,да си представите че живеете и карате бъдещата си кола,на място което е отдалечено на поне 500км от някакъв сервиз за коли и други подобно на магазини за авточасти и гаражни майстори.Схващате ли уравнението?
  • 66 Разбирача

    7 6 Отговор
    Това не са коли първо на първо!!!
  • 67 Бесен язовец

    2 5 Отговор
    Абе хора говорете за коли не за сапунерки като тез подкрепям Разбирача с мнението си че това не да коли.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Transporter

    2 3 Отговор
    Предпочитам Олдтаймер,отколкото нова конвейрка...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 vasik atanasova

    2 4 Отговор
    БОКЛУЦИ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ники Дудука

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "МАД":

    Това е така, но след ББ, Цацата и Дебелия стои БСП, които са още по-зле зле.
  • 74 FYGUH;

    10 0 Отговор
    КОЛИТЕ НА ГАЗ И ДИЗЕЛ СА МНОГО МНОГО КАРАНИ И МНОГО МНОГО ИЗХАБЕНИ И МНОГО МНОГО ПРЕВЪРТЕНИ В КИЛОМЕТРАЖА..НА ГАЗ СЛЕД 100 100 ПЪРВО САМАТА ГАЗОВА Е ЗА БОКЛУКА А И КОЛАТА ВЪРВИ НА ТАМ .АКО ЩЕ СЕ КАРА НА ГАЗ ТО ДА СЕ ВЗЕМА БЕНЗИНКА НА МАЛКО КИЛОМЕТРИ И ТОГАВА ДА СЕ СЛАГА НОВА И МОДЕРНА ГАЗОВА УРЕДБА С ГАРАНЦИОНЕН СРОК И СЕРВИЗ.ТАКА СЛЕДВАЩИТЕ 100 000 СА НА ИКОНОМИЯ БЕЗ ГЛАВОБОЛИЯ И РИСК .
  • 75 cxbnxcb

    7 0 Отговор
    Често 5год. коли с газова уредба са със заминал катализатор и за ремонт на главата на двигателя. Казвам го от личен опит.
  • 76 Тодор

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Краси":

    През 2013 продавах 5-годишна Фабия 2008г. 1.4 TDI на 95000км. За 5000лв. Продавах я 6 месеца! Защото нямала климатик... На много места по нея стояха найлоните. Всеки ден по 10-15 обаждания- Ало, колата има ли климатик? Не, няма. Затварят. Или-ама знаИш ли кво ауди има за 5000лв с кожа и климатроник? За тези коли от статията няма пазар-който търси такава кола ще я купи нова на лизинг. А не за 10000лв. на 250000км, изтормозена отвсякъде.
  • 77 Автомонтьор

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Реалист":

    Гроздето е кисело!
  • 78 Нормален човек

    7 3 Отговор
    Това са нормални по големина и мощност автомобили,с нормални експлоатационни разходи, предназначени за нормални и мислещи хора,които си ценят времето и парите.Не са малки.За условията в нашата държава са перфектни.Само комплексари с малки п...и се качват на дърти дръгели,дето са били премиум преди 20 години.Не съм фен на газта.Автомобила трябва да се кара на такова гориво,с което е излязъл от завода,за да няма проблеми.
  • 79 ПукА мИ на дЕдовия

    5 2 Отговор
    Що си блъскате главите бре..?!! Колата е като жената- на късмет ! Карал съм 15годишно , Ауди с газ и 6 год.проблеми съм нямал, пък било то и на 320хил.км. Сега карам Корсичка 1.0 л., тракали пластмасите..че тясна била, 3 год.я карам кахъри нямам ...кой ви каза че на 150х.км са за изхвърляне, на 180 е и още върви като смок , пък била тя и 60коня. 5л до 7л.ми харчи лято- зима, град или навън...Седнали да говорят глупости. Късмет, туй то !!!
  • 80 ПукА мИ на дЕдовия

    3 0 Отговор
    В заключение: всеки се простира според чергата си ! Исксш кола да си гъзар- вземай и карай, ама се моли да не правиш , че щЪ боли главата. Искаш нещо да се движиш от т.А до т.В- Корса за 1500€....раждаш се ;-) Успех, разбирачи !

    Коментиран от #82

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 нафто

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ПукА мИ на дЕдовия":

    Същото щях да напиша аз като в твоите постове.Напълно споделям мнението ти.
  • 83 Golf II

    2 0 Отговор
    Стария голф ръжда не хваща - ако ме разбирате. Кола над 1995 ми не трябва - увеличението на данъка ще го спестявам от ремонти.

    Коментиран от #86, #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 незнайко

    0 0 Отговор
    Каква малолитражка е Peugeot 308 комби ? Наистина разгледайте предложенията !
  • 86 Хонда Акорд

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Golf II":

    Модератора ще ти изтрие коментара.
  • 87 Хонда Акорд

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Golf II":

    Т. Е. бях изказал подобни думи за Хонда Акорд, но модефакърите трият коментари освен ако не са за споменатите в статията кофички
  • 88 Жорко

    1 0 Отговор
    Като типични българи все разбираме от всичко и по форумите особено се плюем с голямо усърдие. Истината е, че сме бедняците на Европа и автопаркът ни е предимно от европейските кочинки, изхвърлени на бунището. А моето мнение е, че всеки здравомислещ човек, ще си купи автомобил ,който може да си позволи и да го поддържа. Без значение да ли е 15 годишен премиум автомобил или 5 годишен автомобил от нискобюджетна марка.
  • 89 Мъничката

    2 1 Отговор
    Бегай от стар дизел, ще ти излезе солено
  • 90 Али Баба

    0 0 Отговор
    -Сезам, отвори се! Сезам, отвори се бе...
    Ъъъ не ще...
    -Дамаджана, отвори се...
    Хахахаа