14 Октомври, 2018 12:00 8 409 10

Последно намигване от BMW X7

  • bmw-
  • x7
Последно намигване от BMW X7 - 1

Германската марка се подготвя за представяне на нов флагман при кросоувърите си. Публичният дебют на BMW X7 ще се състои в средата на този месец, а баварците започнаха да погряват публиката с ефектен тийзър (снимката горе).

Дизайнът на голямото SUV, което се прави на модулната CLAR платформа, беше разкрит в началото на август. Тогава се появиха патентните рисунки на автомобила. Малко преди това в интернет пространството се появиха и снимки от поточната линия.

Последно намигване от BMW X7

Новото VNW X7 ще се прави в САЩ, в завода на марката в Спартанбург. Известно е, че X7 ще е по-голям от X5. Новият флагман Х7 ще е със 178 мм по-дълъг, с 16 мм по-широк и с 55 мм по-висок от Х5. Междуосието на Х7 ще е 3010 мм срещу 2975 на Х5.

Гамата двигатели на Х7 ще се състои от бензинови агрегати с обеми от 3.0 (I6) и 4.4 литра (V8), а така също и от трилитрови дизели с различна мощност и брой турбини. По-късно ще се появи и хибрид със силов тракт от BMW 740e iPerformance.

Машината премина свръхтежки тестове в различни климатични условия в САЩ, Южна Африка и Швеция. Новост в оборудването е изцяло електронен приборен панел, мултимедиен комплекс iDrive от следващо поколение и активен М-диференциал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 вижся

    8 4 Отговор
    последно преместване от единия в другия
  • 3 селянин 1

    5 0 Отговор
    А бе,ваговете у щатите у кой град ги праат..

    Коментиран от #9

  • 4 Фокс

    5 12 Отговор
    Тържество на тези с малки пишки.Сега ще показват колко е голям.

    Коментиран от #5

  • 5 селянка

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фокс":

    Интересно ми е вие от къде знаете кой каква пишка има. Може би от личен опит ?

    Коментиран от #7

  • 6 BMW

    3 1 Отговор
    Нищо, че е дълъг по-добре да е голям. За BMW-то става въпрос.😜
  • 7 БатП

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "селянка":

    Когато гроздето е кисело, явно и животът им става такъв.
  • 8 Симо

    1 6 Отговор
    Е нема такава грозна предница...Пичове вие сериозни ли сте?? Погледнете бъбреците, сеедно гледам 30 годишна мотриса, едно време като си пътувах за село....Пфф язък за бмв-то, ново поколрние джип, а отпред като ретро автомобил 46-та год....Честито на печелившите :)
  • 9 АLFA Q4

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "селянин 1":

    ААААА. ВАГОВЕТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МАРС БЕ

    Коментиран от #10

  • 10 Гостът

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "АLFA Q4":

    С кво пътуваше на стоп ли хейтърче