Last news in Fakti

19 Октомври, 2018 11:38 5 389 5

Ето го най-мощния нов заводски Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • shelby-
  • gt500
Ето го най-мощния нов заводски Mustang - 1
Снимка: sinister_lifestyle

В интернет пространството се появиха фотографии на най-мощната версия на Ford Mustang. Хардкор вариантът е обозначен като Shelby GT500, а иновацията ще бъде оборудвана с двигател, разполагащ с мощност от 700 конски сили. Публичният дебют на този автомобил с компресорен V-образен осмак е насрочен за следващата година.

Снимките, които се появиха в интернет, са разпространени от ползвател на Instagram , подвизаващ се с никнейм sinister_lifestyle. Предполагаме, че на тях е изобразена именно версията GT500, тийзър на която беше разпространен от компанията още през пролетта на тази година.

Ето го най-мощния нов заводски Mustang
Официално изображение на Ford Mustang Shelby GT500

От стандартния Mustang, наточената версия се отличава с различен дизайн на предницата, с нов сплитер, както и с разширени колесни арки. Въздухозаборник на капака и карбонов спойлер отзад са другите отличителни черти на новия Shelby GT500. Ще припомним, че последният Mustang с индекс GT500 беше представен през 2012 година.

Най-мощната заводска версия до момента е Shelby GT350. Това купе е оборудвано с 5.2-литров атмосферен V-образен осемцилиндров двигател и разполага с мощност от 582 конски сили. Предишното Shelby GT500, от 2012-а, обаче разполагаше с две мощностни характеристики - 672 коня и 857 к.с.

Ето го най-мощния нов заводски Mustang
Ford Mustang Shelby GT350


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    18 19 Отговор
    Дрогари и дрогарки - нашите Волги са много по-добри от тия упадъчни капиталистически хамерикански коли !

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимен

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Грешите другари нашата Варшава е най-добрият автомобил на света.
  • 3 Бачо Киро

    12 1 Отговор
    Мустанг GT350/GT350R е 526 коня, не 582 ... А преписвайте барем правилно...
  • 4 doe

    8 0 Отговор
    ехх за мен ще си остане само мечта :(
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Класиката си е класика! Жалко, е и за мен ще си остане мечта...