Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 11:31 25 510 18

Peugeot пуска най-евтините електромобили

  • електромобили-
  • peugeot
Peugeot пуска най-евтините електромобили - 1

Ръководството на френската марка Peugeot е взело решение за производство на електромобили. Това, позакъсняло решение е напълно логично с оглед на динамично развиващата се повсеместна електрификация на автомобилите, но по-интересен е един друг факт.

По думи на генералния директор на Peugeot, марката ще пусне на пазара електрически коли, които всеки ще може да се позволи. Именно това ще отличи марката от всички останали производители на електромобили в света. Към днешна дата няма по-обстойна информация за плановете на Peugeot в сферата на електромобилите.

Знае се само, че първоначално се планира серия от спортно ориентирани електрически превозни средства. Най-ранната поява на евтините електрички обаче ще стане през 2020 година, защото за целта е нужен по-голям квалифициран екип, който се набира в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    36 54 Отговор
    айде и тия на борда на влака с бъдещи балъци, които ще сменят батерии..

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    49 40 Отговор

    До коментар #1 от "цистит":

    Ти май още се надяваш , че след 10-12 г още ще има балъци , които да произвеждат изкопаемото двг , хахахахх !! Блажени са вярващите !!!

    Коментиран от #6

  • 3 Електрички за всички

    35 20 Отговор
    Тези така наречени електрически коли които всеки ще може да си позволи при малко по-сериозно ПТП и си до там... Те и китайците правят ефтини електрически ама са забранени за европа точно заради здравината на купето.
  • 4 Кабагайдаров

    44 2 Отговор
    Цената........ цената кажете.
  • 5 Коскоджамити Кундурски

    34 2 Отговор
    Та каква им е цената, че нещо не разбрах....
  • 6 Като

    10 13 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Като гледам щатскостания колко мангизи е вложила и влага във проучването, добива, производството и дистрибуцията на въглеводородни горива ще има масови потребители близките стотина години.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Ки-Ко

    7 5 Отговор
    ДА-ЧИ-Я.....
  • 8 гост

    14 12 Отговор

    До коментар #6 от "Като":

    Единственото в което е вложила пари "щатскостания" е сондажна техника и технологии , които вече почти са изплатени с добития нефт и газ , а да не говорим за след 10 г !!!! Също така да не говорим , че огромната част от добива е на ГАЗ , а не на петрол , който и има много повече приложение извън транспорта , за разлика от петрола !!!! А всъщност главната цел на всичката разправия са бъдещите геотермални електроцентрали , които ще забият последния пирон в ковчега на любимите ти изкопаеми !!! Даже идея си нямаш какво и кога ще "потребяват" масовите потребители !!!
  • 9 Зорлем

    19 2 Отговор
    Хем ще бъдат за всички, хем започват със спортен модел?!
  • 10 гост

    18 8 Отговор

    До коментар #6 от "Като":

    Само да те светна , че всички сондажи над 3000 метра , каквито вече са половината в "щатскостания" са готови геотермални централи , даже нямат разходи за "хидравлично разбиване " , щото вече са разбити , хахахах !!! А след 10 г ще са слезли на два пъти по 3000 м !! Слагат турбините , пускат парата и правят ток без пари , денонощно !!!
  • 11 Борат

    19 4 Отговор
    Докато в цивилизования свят заместят ДВГ с електромобили,у нас ще си се возим на кочинките от по 1000-2000 хил. лева,с непрестанни ремонти и т.н.В нормалните държави,когато заменят електромобилите с още по-модерна технология,нашите "бизнесмени" с Вектрите ще наскачат в новите Tesla на по 2мил. километра пробег,тачак тогава и ние-сиромасите-ще се юрнем по авто(електро)къщите с поне един електротехник под ръка,че да докопаме някоя по-запазена "ел. италианка"," ел. германка" и т.н. ,и т.н....Амин...

    Коментиран от #15

  • 12 Ranbo Silek

    22 1 Отговор
    С тия нашенските заплати най много ел велосипед втора ръка.
  • 13 Здравомислещ

    8 1 Отговор
    За мен лично трябва двуместна,с горе долу нормален багажник и пробег от 100-120км но на цена от около 3000евро
  • 14 Мончо

    14 0 Отговор
    Абе някой да знае - газова на Тесла слагат ли? За един приятел питам.
  • 15 Димов

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Борат":

    Ти ще си купиш ли електрокар втора ръка, чиято батерия е карана 5г?
  • 16 Димов

    11 5 Отговор
    Умирам от смях като чета, как хората си мислят, че електромобилите и соларните станции щели да оправят екологията. Половината от електромобилите в света се правят и се карат в Китай. Половината от слънчевата електроенергия в света, се добива в Китай. И въпреки това, Китай е лидер в замърсяването на въздуха. Отговорен е за 30% от него. ЗАЩО ТЕЗИ ЕКОЛОГИЧНИ МПСта И ЕНЕРГОДОБИВИ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ТАМ??? Защото проблемът с екологията не е в тях, а в индустрията, наивници такива. Толкова сте наивни, че чак сте жалки.

    Коментиран от #17

  • 17 СЪМИШЛЕНИК

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Димов":

    Отлично Димов!!
  • 18 Jek

    1 0 Отговор
    Това с електромобилите е леко смешно. както си караш в нищото и изведнъж спира тока. При удар с нищо не може да спреш късото съединение. Ако вътре има ранени .... Това са автомобилчета за града.