Last news in Fakti

30 Октомври, 2018 14:44 4 783 18

Isuzu пуска конкурент на Duster

  • isuzu-
  • duster

Японската компания Isuzu, известна с тежкотоварната си техника, планира да разшири присъствието си на пазара на SUV-та и кросоувъри. Според индийски медии производителят разработва собствен глобален модел, който ще се конкурира с най-достъпните предложения с повишена проходимост като Dacia Duster и Hyundai Creta.

Новото бюджетно SUV ще стане третият модел в "цивилната" гама на Isuzu. В момента компанията предлага само два леки автомобила - пикапа D-Max и всъдехода MU-X.

Подробности за автомобила все още липсват. Японците държат в тайна дори ориентировъчната дата за представянето на модела. Предвид технологичното родство между D-Max и MU-X от една страна и Chevrolet Colorado и Trailblazer от друга обаче, съвсем не е изключено евтиният кросоувър на Isuzu да бъде базиран на платформа от General Motors.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    21 28 Отговор
    никой не може да конкурира дачията
  • 2 гост

    37 2 Отговор
    Браво, бих си купил Исузу
  • 3 жшт

    18 33 Отговор
    Високата проходимост на Дъстър е легендарна и без аналог в световен мащаб ! А експлоатационните разходи клонят към нулата !

    Коментиран от #4, #14

  • 4 Емил

    32 11 Отговор

    До коментар #3 от "жшт":

    Ако вярваш в това, което пишеш, имаш нужда от сериозно лечение!

    Коментиран от #10

  • 5 Мършата

    7 14 Отговор
    Мамалигарите да се махат от горна Добружда, тогава може да им купя Дачията, ама до де не ми върнат северната част на Добруджа ше си карам беемвето!!! Ако пък ми се прецака беемвето, което звучи невъзможно, ше си купя всякаква кола но не и на Мамалигарите Дачията!!!
  • 6 Радо

    15 17 Отговор
    Дъстърът няма аналог все още - така че им кажете да не паентят - не могат се преборят с евтиното Рено 4Х4...да са се сетили 10 годин по-рано.....ма то акъла само с рупане на ориз трудно идва навреме!!
  • 7 корчу

    11 0 Отговор
    Нормално е да имат сходство с шевролет. Исузу си е японската марка на дженерал мотърс
  • 8 куку руку ку

    8 6 Отговор
    Е па кой ще купи кретащ Хюндай?
  • 9 Driving pleasure

    11 7 Отговор
    Абе не знам за Дъстър... ама на една Логан рекохме да и сложим фрмена лепенка и като натиснахме вратата потъна... тва май си не е много кола пестено е от кво се сетиш,
  • 10 НЕКОЙ СИ

    14 6 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    За разходите е вярно. Посочи ми друга нова кола, на която обслужването в гаранционния сервиз да е 208 лв.
    Имаме 5 Дъстера във фирмата,нови.
    Обслужването е 208 лв. Масло,филтри,труд
    На един Фолксваген знаеш ли колко е?
    За служебни коли,Дачия е без аналог.
    Ако некой ден имаш фирма и ти се наложи да купиш 5 коли с висока проходимост, съм сигурен ,че ще избереш Дачия. 150 000 лв грубо струват 5 дъстера. Да кажем другите евтини са Рено , но там вече си на 200 000 лв за 5 броя. 50 000 лв разлика.За теб ако не са пари, за много хора са.

    Коментиран от #11, #13, #16

  • 11 Радо

    10 7 Отговор

    До коментар #10 от "НЕКОЙ СИ":

    Колега, остави ги....то да е нещо друго, да им го набиеш - но акъл трудно се набива!!!
  • 12 стоян

    4 7 Отговор
    Браво на Радо с набиването на акъл
  • 13 Гост

    18 9 Отговор

    До коментар #10 от "НЕКОЙ СИ":

    Я кажи ти след като си голям бизнесмен, Дачия ли караш за лични нужди? Не всички тук се интересуваме коя кола става за служебна, а ни вълнува колко добре вози, колко е безопасна, колко е мощна и какъв комфорт предоставя за мен и семейството ми. Е по тези критерии Дачия е кръгла нула, защото не съм нито бакшиш, нито хамалин, за да оценя "достойнствата" на Дачия.
  • 14 Работников

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "жшт":

    В предприятето, в което работя бяха закупили дъстър, мненията на шофьорите, които ги карат бяха, че са проходими, но отстъпват на сузуки и лада нива-другите дв модела, с които разполагаше предприятието
  • 15 Аз да

    9 3 Отговор
    Кажа нашето предприятие има патрол и зимата се изложи спрямо дъстър дали защото е по-тежък и се окопаваше в снега а дъстър минаваше отгоре по лесно без да го бутаме.
  • 16 JPower

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "НЕКОЙ СИ":

    Лада Нива и Уаз.....това са работни коли 4х4..заДръстения за никЪв не става....само мазохист или съдист би купил това извършени!!!
  • 17 Кольо Камиона

    13 2 Отговор
    Исузу са железни, пикапът Ди-Макс 4х4 съперничи на Тойота Хайлукс по здравина, сравнение с Дачия е смехотворно

    Коментиран от #18

  • 18 Малкия Мук

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Кольо Камиона":

    Дачията не е за пренебрегване! Като завали дъжд,може да влезеш в нея и да останеш сух!