31 Октомври, 2018 12:38 2 063 2

Tiguan става пикап

  • volkswagen-
  • tiguan-
  • пикап

На салона в Сао Пауло (8-18 ноември) Volkswagen ще покаже прототип на нов малък пикап. Серийната версия ще бъде предназначена за бразилския пазар, където подобен тип автомобили са изключително популярни, но от немската компания не изключват износа и за други страни.

Новият пикап ще бъде построен на модулната платформа MQB A0 и ще има конструктивни сходства с Tiguan. От него най-вероятно ще бъдат заимствани и двигателите.

Особеност на модела ще бъде многофункционалната товарна платформа. Дължината на легена ще може да се увеличава благодарение на сгъваемата задна част на кабината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все тая

    2 1 Отговор
    Ако искат и на тиган да го направят.

    Коментиран от #2

  • 2 куку руку ку

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "все тая":

    То си е тиган... сега му сложиха и дръжката!