9 Ноември, 2018 15:16, обновена 23 Юли, 2022 14:17 14 005 19

Mitsubishi L200 бил "повече от издръжлив"

  • mitsubishi-
  • l200
Mitsubishi L200 бил "повече от издръжлив" - 1

Японската марка Mitsubishi представи обновеният пикап L200. Според създателите му този автомобил напълно въплъщава в себе си ключовата фраза "Engineered Beyond Tough" (Повече от издръжлив).

Компонентите, които го правят конкурентоспособен на пазара, са: по-агресивен дизайн, благодарение на Dynamic Shield визията на предната решетка, която присъства и в останалите модели от гамата, подобрена 4WD система, която гарантира истинско off-road преживяване и най-актуалните асистенти за активна и пасивна безопасност.

На кратко, новият модел включва значителни подобрения по издръжливостта и надеждността. Новият L200 е петото поколение на модел с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors (Thailand)

Mitsubishi L200 бил "повече от издръжлив"

Този автомобил е стратегически модел за марката, а представянето му в Тайланд ще бъде последвано от останалите азиатски пазари, както и в Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Новото поколение ще се предлага в около 150 страни по целия свят.

L200 с 4WD система работи както със Super-Select 4WD, гарантиращо на водача оптимален контрол на всякаква пътна настилка, така и с Easy-Select 4WD. С допълнителните режими на шофиране и двете 4WD системи предоставят подобрено off-road преживяване.

Mitsubishi L200 бил "повече от издръжлив"


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 689

    21 3 Отговор
    Мицу L200 или Toyota Hilux?! Ха сега де )) Най-много ме е яд, че окепазиха иначе чудесният замисъл на Паджеро-спорт! Г

    Коментиран от #18

  • 2 Емил

    16 35 Отговор
    Сменете тъпия дизелак и може да се доближите до върха - F150!

    Коментиран от #9

  • 3 niki

    18 3 Отговор
    Компонентите, които го правят конкурентоспособен на пазара, са: по-агресивен дизайн, благодарение на Dynamic Shield визията на предната решетка!!! Визията наистина е определяща,за да е здрава машината!!
  • 4 onq s konq

    19 24 Отговор
    Комшията го има същя трошляк и ми омръзна да то теглим секи ден с беенвето щото не мое да запали заран

    Коментиран от #5, #10, #15

  • 5 Ники

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Дръпне го с коня.

    Коментиран от #7

  • 6 AUDI

    13 9 Отговор
    Дали се чупи на две като преди и като Hilux батко му :D:D:D

    Коментиран от #8

  • 7 Маке

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ники":

    А немой с коня.Ша го осънъчи...
  • 8 Емил

    24 1 Отговор

    До коментар #6 от "AUDI":

    Объркал си се! Наварата се чупи на две.
  • 9 АLFA Q4

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    БЕЗ БАЗИК, ИМАШ ЛИ НЯКАКВИ ЧАСТИ ЗА F 150
    ЗАКЪСАХ ГО С АЛТЕРНАТОР
  • 10 АLFA Q4

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    А ТИ ДЪРПАШ BMW С КОНЯ, НАЛИ
  • 11 hmhmhm

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: по-агресивен дизайн, благодарение на Dynamic Shield визията на предната решетка, която присъства и в останалите модели от гамата, подобрена 4WD система, която гарантира истинско off-road преживяване и най-актуалните асистенти за активна и пасивна безопасност.
    За агресивност винаги смятам винаги смятам ДВГ-то друго то ми е смешно. Агресивните неща не са безопасни ако искате безопасно карай си колело с 10 км и ще ти е безопасно. Абе трагедия.
  • 12 hmhmhm

    10 2 Отговор
    А дали дадено нещо е издръжливо само времето може да покаже. Такива дизайнерчета с меки китки и инженерчета да ми кажат че нещо е издръжливо ми е смешно
  • 13 Гошо

    3 4 Отговор
    И повече от грозен
  • 14 vasik atanasova

    6 3 Отговор
    Toyota Hilux аз това харесвам повече
  • 15 ВИП АМГ

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    ще те драпна с ладата.
  • 16 Един друг

    8 2 Отговор
    Имам предишния модел и според почти всички оценки, това е най-добрият пикап като цена/качество и характеристики. Разходът му е най-добрият в класа, а общата маса на товара и тегленото ремарке е най-висока. За капак - няма характерни проблеми, за разлика от повечето останали пикапи. Тойотата има сериозни проблеми с двигателя, раздатката й е зле разположена и е по-скъпа. D-Max-ът и Рейнджърът като цяло са добри, но не толкова, а ВТ 2500 е по-добра от тях, независимо, че има много общо с форда. Наварата е нещото, което трява да се избягва задължително.
  • 17 Кольо Камиона

    3 3 Отговор
    Най изгодното пикап предложение на пазара в момента без съмнение е Исузу Д Макс, Митсубиши е боклук а Тойота хайлукс и Форд рейнджър са нерезонно скъпи
  • 18 гощо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "689":

    Тойотата е по красива,поне до сега беше,но вече две поколения има проблем.Обръща се много лесно в завой и в ситуация която изискава рязко въртене на волана.От Тойона нищо не правят по въпроса вече две поколения от пикапа. Та освен че е по скъпа е и опасна.Има клипчета на тестове в нета можеш да видиш. Там пикапа на Митцубиши и този на Исизо се справят много добре.
  • 19 ВАГ

    1 5 Отговор
    Как въобще може да си купиш кола за частно ползване -пикап?!!! ... луди хора.