Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 12:21 2 973 7

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • автомобили
4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд - 1

В началото на следващата година по кината ще бъде пуснат новият филм от поредицата за Агент 007. Това ще 25-ата лента подред, но автомобилните фенове се интересуват най-вече от това в какъв автомобил ще видим Джеймс Бонд. Нашата подборка е следната, а вашите предположения можете да оставите в коментарите под статията.

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

Когато историята все още не се екранизира, шпионинът кара Bentley. Пример за това е романът от 1953-а "Казино Роял", където Бонд управлява двуместно Bentley Blower, произведено 1931 година. Защо сега, 65 години по-късно Бонд да не се "метне" на новото поколение на Continental GT, например.

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

Съплатформаниците BMW Z4 или Toyota Supra имат реален шанс да станат партньори на Бонд в новата поредица. Ще припомним, че Бонд управлява Toyota 2000GT в лентата от 1967-а (You Only Live Twice), а германските автомобили BMW Z3 и Z8 се срещат във филмите за агента през 90-те години на миналия век.

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

Aston Martin DB10 вече беше участник в предишния филм, но това съвсем не му пречи да се завърне отново. Тази кола обаче съществува в един-единствен екземпляр и затова е по-вероятно компанията да използва серийната версия на Aston Martin Vantage.

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

Jaguar Land Rover отдавна поддържат партньорски отношения с създателите на филмите за агент 007. Почти няма филм, в който под една или друга форма да не се появяват коли с марките Jaguar и Land Rover. Сега, очакванията са за появата на електрическия Jaguar I-Pace.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    8 9 Отговор
    BMW И Ягуар е несериозно!
  • 2 МВР

    40 0 Отговор
    Dacia Lodgy 6+1

    Коментиран от #3

  • 3 ХА ХА

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "МВР":

    МИСЛЯ ЧЕ DACIA DOKER ЩЕ Е ПО ДОБРИЯТ ВАРИАНТ.!!!😂
  • 4 РЗС

    6 1 Отговор
    този е на годините на дядо ми като го гледам, по добре един москвич алеко, най ще му отива
  • 5 Бай Ганьо

    11 0 Отговор
    Опел Астра, Опел Мерива, Волксваген Пасат и Ауди 90 комби (непременно комби)! Това са най-убаийте кули!
  • 6 Кимоното

    2 2 Отговор
    Тойота echo е колата
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    Ето това ще колата …

    https://fakti.bg/avto/343390-volga-za-100-hiladi-leva