Last news in Fakti

20 Ноември, 2018 15:19 2 478 7

Mitsubishi и Nissan уволняват Гон?

  • карлос гон-
  • mitsubishi-
  • renault-
  • nissan
Mitsubishi и Nissan уволняват Гон? - 1

През седмицата предстоят извънредни заседания и в Mitsubishi, и в Nissan, където съветите на директорите ще се занимаят сериозно с темата за уволнението на Карлос Гон от поста директор на двете японски компании.

Ще припомним, че Карлос Гон беше арестуван и впоследствие обвинен за финансова измама и укриване на доходи в особено големи размери. Според информация на агенцията Kyodo от Mitsubishi вече са взели решение за уволнението на Гон, но то не е оповестено.

Предстои окончателно решение да вземат и ръководните органи в Nissan, но и там най-вероятно ще се стигне до уволнение, твърдят японските медии. Френската марка Renault обаче, която е водеща в Алианса, все още запазва мълчание по темата с обвинението и бъдещето на Гон.

Любопитно е, че за 2017-а Гон е спечели от Алианса 13 млн. евро. Освен отстраняване от длъжността генерален директор в компаниите под шапката на Алианса, Карлос Гон е заплашен и от затвор до 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    8 3 Отговор
    Когато са те кръстили на това което ще ти правят.
  • 2 Зигмунд

    15 10 Отговор
    Тъпите джапанки трябва краката да му целуват, че съживи и двете марки.....

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Бобо

    7 3 Отговор
    Топ мениджър, изправи на крака почти фалирали компаний като Митсубиши и Нисан ,Рено е в облаците ,алианса е в стабилно състояние благодарение на Карлос Гон, сега за благодарност ще го отстранят . Скапано днешно време ,никой не заслужава помощ всеки да се оправя сам е урока от деянието .Гон няма да умре от глад , но който един път е стигнал до фалит това го чака и в бъдеще.
  • 4 Хаха

    7 1 Отговор
    Прав си,в затвора няма да умре от глад,ще го хранят с ориз и водорасли :-))
  • 5 ядв

    2 1 Отговор
    има порода гойче
  • 6 А не само

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Зигмунд":

    Рено е в кюпа също.
    Фен съм на немските коли, но тоя човек е явление в автомобилната индустрия от 20на години. Като се има предвид какви пари се даваха в САЩ за тези позиции и съмнителни резултат, той им е излязъл без пари на Рено.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.